Hvorfor er Softballs Yellow?

Hvorfor er Softballs Yellow?

Softball er en populær hold sport blandt både mænd og kvinder og spilles i mange lande over hele verden. Det er et derivat af baseball og deler mange af de samme regler, mens det også har nok forskelle til at gøre det til sin egen unikke sport. En af de største forskelle er bolden, som er større end et baseball og ofte farvet lysegult.

Historie

Den oprindelige bold, der blev brugt til sporten, var slet ikke en bold. Under det første kendte spil, i 1887, brugte spillerne en boksehandske bundet i form af en bold. Da spillet blev mere raffineret, blev ballens størrelse og farve mere sofistikeret og forenet. Endelig i 2002 lavede National College of Athletic Association (NCAA) og National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA) den velkendte lysegul farve den officielle farve på deres respektive ligas softball.

Funktioner

Softball har forskellige variationer - hovedsagelig langsomt og hurtigt - og hver bærer sit eget sæt regler og specifikationer. Størrelsen af ​​bolden, for eksempel, vil variere afhængigt af reglerne for hver enkelt liga.

I henhold til International Softball Federations officielle regler har en softball imidlertid følgende generelle specifikationer: Den er glat med skjulte sting eller en flad overflade; kan blive viklet med hånd eller maskine; og har en kerne lavet af en gummi / kork blanding eller andre lignende godkendte materialer

Fungere

Den største grund til at gøre softballs lyse gule er, at de er lettere at se. Afstanden mellem pitching mound og batterens boks er cirka 14 fod kortere i softball end i baseball, hvilket giver hitter mindre tid til at reagere på banen. Afstanden mellem hjemmeplade og de andre baser er også kortere, hvilket giver fielders mindre tid til at reagere på hitbolde.

MisforstĂĄelser

Ordet "softball" er lidt vildledende. Som enhver, der nogensinde er blevet ramt af en softball, fortæller dig, det er alt andet end blødt. Som i baseball, bliver ramt af bolden ondt - en anden grund til at gøre det mere synligt ved at farve det lyse gule. Bolden er også større end folk, der aldrig har spillet, kan indse. Spændende fra 12 til 16 tommer, kan det forlade en ganske stor blå mærke, hvis du er uheldig nok til at blive ramt af en.

typer

Mens den 12-tommer gule bold er den version, der oftest er forbundet med softball, er det på ingen måde den eneste bold, der bruges i rekreativt eller konkurrencedygtigt spil. Ligaer i international konkurrence bruger undertiden hvide bolde svarende til et baseball, og voksne rekreative ligaer er kendt for at bruge forskellige lyse farver som neonblå eller pink. Derudover varierer størrelsen på bolden og andet udstyr afhængigt af hvor du spiller.

Del:
Kommentarer