Hvorfor er det syg, gør du så træt?

Hvorfor er det syg, gør du så træt?

At være syg naturligt gør at du vil sove mere, men når du har forstået årsagerne til din træthed, kan du muligvis genskabe din naturlige ligevægt hurtigere.

Cell Count

De hvide blodlegemer, der bekæmper infektion, er forarmet under din sygdom, og din krop begynder naturligvis at erstatte dem hurtigere, hvilket tager energi og forårsager betydelig træthed.

Anæmi

At bekæmpe influenza eller forkølelse betyder, at du også kan opleve nogle ernæringsmæssige mangler og sandsynligvis ikke får nok jern. Dette forårsager anæmi, og anæmi fører til træthed, så det kan hjælpe med at tage jerntilskud med måltider.

Fordøjelsesproblemer

At være syg betyder normalt, at du ikke har lyst til at spise, eller kan kun spise små mængder ad gangen. Hvis du ikke tager næringsstoffer, skal din krop bruge dem, der allerede er inde, og disse løber hurtigt ud, så du bliver træt.

Diabetes

Personer med diabetes er mere tilbøjelige til infektion, og når kroppen forsøger at slippe af med bakterier, kan det beskatte på de indre organer, hvilket gør mere søvn nødvendig.

Skjoldbruskkroblemer

Skjoldbruskkirtlen fortæller dine celler, hvor hurtigt de skal arbejde, og når du bliver syg, fungerer dine celler ikke hurtigt nok, især hvis du allerede er blevet diagnosticeret med hypothyroidisme. For meget af skjoldbruskkirtelhormonet kan også medføre træthed, men en afbalanceret diæt og skjoldbruskkirtelhormonbehandling kan gøre kold- eller influenzagendannelsestiden hurtigere.

Del:
Kommentarer