Hvordan vælger man en skole maskot

Hvordan vælger man en skole maskot

Din skole kan være ny og vælge en maskot for første gang, eller måske vil din skole vælge en ny maskot til at opdatere sit billede. Da din maskot repræsenterer din skole på sportsbegivenheder og andre funktioner, vil du overveje dit valg omhyggeligt.

Vælg en maskot til at repræsentere din skole

Vælg en maskot, der repræsenterer kampens kampånd. Maskotter er ofte antropomorphiserede rovdyr, såsom bjørne, ulve, tigre eller hajer.

Vælg en maskot, der er identificeret med en egenskab af din region. Rowdy, Dallas Cowboys maskot, er et eksempel, ligesom den koloniale maskot af New England Patriots.

Vælg en maskot, der repræsenterer en menneskelig karakter, der udtrykker magt, som en konge, en gladiator eller en troldmand.

Skift til historie for maskotidéer. Mascotte af University of Massachusetts er Minuteman. Andre muligheder omfatter en trojansk, spartansk, grove eller barbarisk.

Hav det sjovt med en sød maskot. Da maskotens pligt er at engagere folkemængden og opveje energi, er sjove tegn som kaniner, hunde eller tegneserie-væsener meget effektive.

Vær opmærksom på, at ironiske maskoter som University of California Banana Slug i de senere år er blevet meget populære.

Overvej andre faktorer, når du vælger en skole maskot

Giv nogle tanker om, hvor dyrt maskot kostume skal være. Kostume til en menneskelig karakter, for eksempel, vil koste meget mindre end kostumeet for f.eks. En drage.

Få barmhjertighed over den udøvende kunstner inde i kostume. Denne person vil være ekstremt aktiv, løbe op og ned ad sidelinjen, udføre akrobatik og måske gå ind i mængden for interaktion. Prøv at undgå at vælge en maskot, der kræver et kostume, der er særlig tungt eller svært at håndtere.

Del:
Kommentarer