Hvordan virker korn fjernelse arbejde?

Hvordan virker korn fjernelse arbejde?

Ligtorne

Korn er akkumuleringen af ​​døde hudceller, der danner tykke, hårde områder på foden. Normalt har de form af en kegle, med spidsen af ​​keglen eller kernen, der presser på en nerve under huden, hvilket forårsager smerte.

Korn findes mest på tæerne. Korn, der findes mellem tæer, kaldes normalt "bløde" korn, mens de der findes på toppe, fronter og tæer, eller andre steder på foden, kaldes "hårde" korn. Korn er normalt forårsaget af friktion, som igen er forårsaget af ufuldstændige sko.

Kornfjernelse

Korn er forårsaget af friktion og pres, så det første skridt i at fjerne majs er at reducere trykket. Dette kan gøres ved at få nye sko eller placere en blød moleskinpude over majsen selv.

Andre metoder til fjernelse af majs inkluderer blødgøring i varmt vand med Epsom salte, ved hjælp af majs "plaster", gnider den døde hud af med en pimpsten og påfører lotion til majs for at blødgøre den døde hud (lanolinbaseret er bedst). Hvis en majs er særlig stor, kan det være forsigtigt at besøge en podiater, der kan barbere majsen med et skalpelsblad. Igen er det vigtigt at huske, at disse løsninger er alle midlertidige, og majsen kommer tilbage uden at behandle trykproblemet eller fodområdet. Se afsnit 3 for tips om forhindring af fremtidige corns.

Over-the-counter salver og majs fjernelse puder, der indeholder syrer (normalt salicylsyre) som regel ender med at skade den sunde hud omkring majs og anbefales ikke af de fleste læger til behandling af gennemsnitlige corns. Hvis du har en inficeret majs (det er drænet væske eller pus), skal du straks se en læge til behandling.

Forebyggelse af majs

For at forhindre corns skal du sørge for, at dine sko passer korrekt. De bør ikke være for store eller for små, men bør helst passe korrekt, med rigeligt plads i tåområdet. Hvis du er på foden hele dagen, skal du overveje en stødabsorberende indsats, som hjælper med at lette trykket på dine fødder. Undgå at bære stramme sokker eller nyloner, som ikke tillader meget luftcirkulation til foden. Endelig, hvis du har kroniske majsproblemer forårsaget af knogleproblemer (skæve eller brudte tæer), kan du overveje at se en læge at have operation for at rette tåens stilling.

Del:
Kommentarer