Hvordan virker forbindelse W arbejde?

Hvordan virker forbindelse W arbejde?

Introduktion

Forbindelse W er en over-the-counter vorte remover. I mange tilfælde forsvinder vorter efter en tid, men for nogle mennesker er vorterne pinligt og uklart. Medicinsk behandling er normalt ikke nødvendig for de fleste vorter, men der er hjemmehjælpemidler og over-the-counter medicin, der har vist sig at være effektive til at fjerne vorter. Forbindelse W er en af ​​de mest kendte kommercielle vortefjernere på markedet.

Hvad er vorter?

Vorter er hudvækst på ydersiden af ​​huden. De er små, ru, kødfarvede bump. Mens almindelige vorter normalt er smertefri, er de også smitsomme. Vorter forekommer en ad gangen eller flere vorter i et udbrud. Selv om vorter generelt er uskadelige, er de forårsaget af humant papillomavirus (HPV). Der er mere end et hundrede forskellige typer af HPV og hver påvirker en anden del af kroppen. Flere typer giver endda livmoderhalskræft. Mest almindelige vorter vises på hænder og fingre, men de kan spredes til andre dele af kroppen eller til andre mennesker. Folk kan få HPV ved blot at røre ved noget, som en berørt person har rørt ved. Men alles immunsystem er anderledes, så ikke alle mennesker vil få vorter, hvis de kommer i kontakt med virussen.

Behandling for fjernelse af vorter stopper spredningen af ​​sygdommen. Andre typer af vorter optræder på forskellige områder af kroppen. Plantar vorter optræder på fodsålerne. Der er også kønsvorter, som er seksuelt overførte. Flat vorter vises på ansigt og ben og er glattere og mindre end almindelige vorter.

Hvordan Compound W virker

Forbindelse W er et kommercielt produkt, der er egnet til behandling af almindelige vorter og plantarvorter. Den eneste aktive ingrediens i produktet er 17% salicylsyre, stoffet findes i aspirin. Denne milde syre exfolierer den inficerede hud.

Forbindelse W kommer i fire formler: flydende, gel, pads og Freeze Off. Væsken og gelen påføres et eller to gange dagligt i nogle få uger til et par måneder for at få resultater. De medicinske puder har klæbemiddel og fastgøres til huden og dækker vorten. Freeze Off er det seneste produkt. Med dette produkt sætter du applikatorens tip (afkølet til -55 grader Celsius) til midten af ​​vorten i ca. 40 sekunder. Dette fryser vorten og i to uger falder det væk. Væsken, gelen og puden indeholder alle salicylsyre, men ingredienserne til Freeze Off er ikke angivet på Compound W hjemmeside. Mange forbrugere roser det effektive af Compound W wart remover produkterne.

Del:
Kommentarer