Hvordan stjæle bolden i basketball

Hvordan stjæle bolden i basketball

At stjæle bolden i basketball er et bedragerisk enkelt træk. Den egentlige proces er ligefrem - skub bolden væk fra en person, når de dribler, tag bolden som det er i luften under et pas eller svøm bolden væk fra den anden spiller, så en anden af ​​dine holdkammerater kan få fat i det. Men det er svært at vide, hvornår man skal forsøge at stjæle og hvornår man skal undgå risikoen for en fejl. Mål spillere, der er sjusket med bolden eller som viser dig, hvad de skal gøre.

Trin 1

Kig efter spillere, der er sjusket driblere, eller hvem udsætter bolden, når de henter det. Nogen der ikke synes at have et meget tæt greb på bolden, når han forbereder sig til at passere - især hvis han holder bolden væk fra sin krop - kunne være et passende mål, hvis du er hurtig nok. Løse driblere, der ikke holder bolden under kontrol, kan uden tvivl tilbyde dig ekstra tid til at rive basketballen væk midt i driblen.

Trin 2

Se spillere for at se, hvordan deres krop bevæger sig, før de spiller visse spil. Nogle spillere telegraferer, hvad de skal gøre. For eksempel, hvis nogen er ved at dreje til højre og kaste bolden til en holdkammerat, kan hun holde hendes arme stadig, men dreje hendes skuldre lidt. Hun forsøger at forfalske dig ved at forlade arme stadig, men hendes krop giver hints om, at hun skal vende. At kigge på spillerens torso og skuldre kan hjælpe dig med at få øje på sådanne bevægelser.

Trin 3

Vær lidt doven selv som du er nul på en bold, du vil stjæle. I en artikel fra januar 2014 om topforsvarere i college basketball, fortalte spillerne "Sports Illustrated" at de forsøger at virke som om de er "off-guard" eller "hviler", når de faktisk ser bolden og venter på en øjeblik at strejke. Disse taktikker kan gøre spilleren med bolden antage, at du ikke er meget trussel, og han kan være mindre tilbøjelige til at beskytte bolden omhyggeligt.

Trin 4

Hold øje med, hvor nærliggende offensive spillere står. Du har måske mulighed for at opfange et pass. Hvis den spiller, der holder bolden, beslutter at du ikke kigger og kaster bolden til en anden spiller i nærheden, vil du være i en bedre position at dræbe foran det ønskede mål. I stedet for at forsøge at stikke bolden ud af luften fra siden, være klar til at placere dig selv i stien af ​​bolden, så du er den der får det.

Del:
Kommentarer