Hvordan slippe af med kobberhalsslanger

Hvordan slippe af med kobberhalsslanger

Copperheads er giftige slanger af pit viper familien, og er almindeligt forekommende i hele østlige USA og i det østlige Mexico. På mange områder er kobberhovedet de mest almindelige giftige arter af slange. Det er således ikke ualmindeligt, at folk kommer i kontakt med dem. Selvom de er både almindelige og giftige, er menneskelige dødsfall fra kobberhovedbetændinger yderst sjældne. De fleste kobberhovedbetændinger forekommer, når slangerne chikaneres på en eller anden måde. Men de kan blive en fare omkring hjem og haver, og fjernelse og udelukkelse anbefales.

Fjern snavs fra dit hjem eller din have. Dette omfatter stenede bunker, børstebunker og højt græs, i det væsentlige alt, hvad der kan give ly til kobberhoveder og deres gnaverbyttedyr.

Opbevar brænde og tømmer væk fra hjemmet, og hold det hævet mindst 18 tommer fra jorden.

Reducer gnaverpopulationen omkring dit hjem ved at holde affaldet dækket og ved at fodre kæledyr indendørs eller rense husdyrs mad umiddelbart efter fodring.

Undersøg eventuelle åbninger eller revner i dit hjemmes fundament, vægge, gulve eller skorstene, og brug en kogepistol til tætning af disse potentielle indgangspunkter. I tilfælde af større åbninger skal du dække med et ark af hardware klud.

Trap kobberhoved ved at forlade rumpede, fugtige burlap poser, hvor slangerne er blevet set. Slanger bliver tiltrukket af det kølige, mørke, fugtige skjulested. Brug tunge handsker og tykke hightop støvler, når du kontrollerer slanger i fælden. Hvis du finder en kobberhoved, skal du bruge en kost til at feje hele fælden i en plastikspand og frigive slangen væk fra dit hjem eller tage det til dyrkontrol.

Dræb copperheads kun som en sidste udvej, slå en med en lang pind, stang eller havehakke. Forsøg aldrig at dræbe en kobberhoved med ethvert instrument, der placerer dig i nærheden af ​​det, og aldrig hente en kobberhoved, hvis det stadig kan være knap levende, da det måske stadig kan bide.

Tips

Hvis du ikke føler dig komfortabel at fjerne en kobberhoved alene, skal du isolere slangen i et lille område og kalde dyrenes kontrol.

Fra 2009 var der ingen lovlige metoder til kemisk kontrol af kobberhoved.

Advarsler

Altid udvise ekstrem forsigtighed omkring kobberhovedet, da temperamentet i de enkelte slanger kan variere.

Forsøg aldrig at håndtere eller røre ved en kobberhoved.

Hvis du er bidt, skal du ikke gå i panik og straks læge læge.

Del:
Kommentarer