Hvordan slippe af med jiggly lĂĄr

Hvordan slippe af med jiggly lĂĄr

Korte shorts og badedragter kan ikke lide jiggly lår og heller ikke dig. Dine ben, som holder de største muskler på din krop, synes at arbejde så meget dagligt, at de skal være stærke som muldyr. Tilstedeværelsen af ​​jiggle betyder dog, at du kan stå for at gøre lidt mere for at stramme alt op. Toning af overskydende hud og brændende fedt tager nogle øvelser, der med en vis konsistens vil vise dig en forskel på kun få korte uger.

Trin 1

Start dit lårstramningsregime ved at vælge et par øvelser, der retter sig mod bestemte muskler som dine hamstrings (baglæns) eller din quadriceps (stor muskel på ydersiden af ​​låret). Overvej at lave øvelser, der arbejder alle dine lår muskler på samme tid.

Trin 2

Gør squats ved at stå med fødderne hoftebredde en del og sidde ned som om du sidder i en stol. Gå så lavt som du kan sørge for, at dine knæ ikke svæver forbi dine tæer og står lige op igen og klemmer din bund på vej op. Gør flere (to til tre) sæt squats med otte til 10 gentagelser i hvert sæt. Vælg at gøre det første sæt langsomt og ånde mens du bevæger dig op og ned. Brug det andet sæt til at pulse lidt hurtigere, så sørg for at være særlig opmærksom på din form hele vejen igennem.

Trin 3

Giv dine indre og ydre lår en udfordring og din ryg en pause. Lig ned på ryggen med dine ben og arme lige ned. Hold dine hænder til dine sider og løft benet lige i luften. Tegn flere imaginære cirkler i luften med hævet ben. Denne pilates-stil bevægelse vil hjælpe dig med at føle brændingen og er optimal til at udvikle de smarte lår, du ønsker. For en avanceret toning trick, prøv at stave dit navn i luften med benet flere gange. Gentag den samme eksakte træning på det modsatte ben.

Trin 4

Bliv liggende på gulvet og rull over på den ene side. Hold et ben lige på gulvet, hæv det andet omkring 30 grader fra gulvet direkte over det lige ben. Lav et kombinationsbevægelse, der består i at lave seks til otte små cirkler uden at sænke benet og straks afslutte med seks til otte benlifter. Denne hårde kombination vil tone dine glute muskler og tone dine øvre indre lår, jiggly synderen område.

Trin 5

Afslut din træning med et par sæt lunges. Stå med dine fødder skulderbredde en del og spring frem med dit venstre ben, sænk dit højre ben ned i 90 graders vinkel. Hold dine knæ bag tæerne for at undgå skade. For en cardio og toning udfordring, skift benet med hvert lunge, hvilket giver dig en større træning, mens du går. For en moderat version skal du bruge det samme ben til at springe frem og puls op og ned inden du skifter.

Del:
Kommentarer