Hvordan slippe af med Gas Naturligt

Hvordan slippe af med Gas Naturligt

SĂĄdan slippe af med gas Naturligvis er det helt nemt. Her er et par tips og tricks for at fĂĄ dig pĂĄ rette spor.

Først og fremmest skal du tygge din mad godt. Ved ikke korrekt at starte fordøjelsen med fuldstændig masticering af din mad, vil Gas opbygge eller blive ret lugtende. For at undgå dette og begynde at behandle Gas naturligt skal du grundigt tygge mad.

Vær opmærksom på dine åndedrætsvaner. Meget af den gas, der udvises af nogle mennesker, sker faktisk som følge af at sluge det på grund af tyggegummi, rygning osv. Dette introducerer gasser, som ikke let absorberes i kroppen og dermed skal frigives naturligt i form af gas, ved at være opmærksom på dette kan du stoppe det eller reducere det betydeligt.

Næste se din kost. Hold dig væk fra store måltider af fede fødevarer, nogle sukkerarter og kulhydrater. Disse fødevarer med store kilder til disse (såsom bønner) vil forårsage absorptionsproblemer og dermed producere meget mere gas, der vil andre fødevarer. Lær disse fødevarer eller de fødevarer, der får dig til at passere gas og holde sig væk.

Derefter kan du se nærmere på at få et par hurtige løsninger. Fennikel frø er meget populære (en hurtig måde at linkes nedenfor). Også populært er Aktiveret trækul, skal du blot tilføje et par spiseskefulde til et glas vand og drikke. Du kan også forsøge at neutralisere lugten, tilsæt pebermynteolie til noget vand og drikke for at give din gas en god minty lugt. Eller du kan gå og kigge op på den grøntsagske Kombu. Kombu sælges i mange asiatiske købmandsforretninger og er kendt for at modvirke virkningerne af gas. Bare en lille stribe af Kombu og du vil blive indstillet. Et andet godt middel er fenegreekfrø, bland dem med lige del dill. Hver dag tager omkring 5 gram, og det skal kontrollere flatulens.

Del:
Kommentarer