Hvordan slippe af med froskelys om natten

Hvordan slippe af med froskelys om natten

Frogens sang kan vÌre musik til dine ører eller cacophony. Du kan høre det som vürens herald eller dødsdollet af fredelig søvn. Hvis crooning holder dig op om natten og alvorligt truer din mental sundhed, kan du müske fjerne støj ved at eliminere kilden. Pü den anden side forbruger frøer store mÌngder besvÌrlige insekter. Hvis din hensigt er stressfri nÌtter og ikke udryddelse, er der müder, der kan opnüs.

Eliminer fødevarekilden

Püfør pesticider pü haver, planter og grÌsplÌner. Banish insekter for at mindske fødevareforsyningen. Brug ikke giftige kemikalier, fordi de er skadelige for børn, kÌledyr og andre venlige vÌsner.

Behandle indersiden af ​​dit hus med insektafskrækningsmidler for at fjerne fluer og myg. Frøer kommer i dit hjem, hvis de ved et måltid kan være inde.

Møt plÌnen regelmÌssigt. Hold grÌs kort for at forhindre insektangreb.

Fjern kÌledyrsføde udefra. Du ønsker ikke at forsyne frøerne med et frit mültid.

Ændre miljøet

Rengør trÌstabler og børste. Frøer elsker mørke og fugtige steder.

Kast containere, dÌk, trillebørster og børnebassiner, hvor vand kan akkumulere og stagnere. Stadig vand er en invitation til frøer og insekter.

Opret en netskÌrm, to meter eller højere, omkring haver. Begrave det mindst seks meter dybt, sü frøer ikke kan komme under det.

Hold vandet i haven puljer. SÌt fisk i damme, da frøer ikke yngler, hvor der er fisk. Fjern planter fra pool og dam omrüder

Sluk udendørs lys tÌt ved huset. Overvej fjernelse af lyse lys fra omkring swimmingpoolen.

AnsĂŚt Afskedigelser

Spred mølkugler rundt om gürdspladsens omkreds. Naphthalen i dem er en irriterende for frøer. VÌr opmÌrksom pü, at mølkugler kan vÌre giftige for kÌledyr, der müske beslutter at spise dem.

Vand tidligt om morgenen. Dette vil undgü at stimulere frøerne om natten, nür du vil sove.

Bland en saltvandsløsning op. Spray det, hvor frøer samles. Nür de trÌder pü det, bliver deres tÌer brÌndt.

Lav en opløsning pü 1,3 pounds citronsyre og en gallon vand. Strøm i et omrüde, hvor frøer samles. Direkte eksponering vil drÌbe men hoppe igennem det vil kun forürsage ubehag.

Flytte

Tag en spand og holde fast. Lyt til chirping for at finde frøerne. Flip dem ind i spanden og flytte til en ledig masse eller flodbredde lidt vÌk.

Rekruttere børnene for at fange frøerne. Betal en nikkel for hver en, de snarer.

Bring i naturlige rovdyr som skildpadder og slanger. De vil gerne spise frøerne for dig.

Lev med det

Køb ørepropper eller bølge maskine til at drukne ud støj.

Byg puljer vĂŚk fra huset.

Køb en Goliath bullfrog. De mangler vokal sacs, sü de er nÌsten stumme og de spiser mindre frøer.

Tag dig tid til at vÌnne dig til lyden. Som at bo tÌt pü jernbanespor, stopper støjen forstyrrende. Alligevel synger frøer kun i yngletider.

Del:
Kommentarer