Hvordan slippe af med Flabby Under Arms

Hvordan slippe af med Flabby Under Arms

Flabby under arme er en forbandelse for mange kvinder. Som kvinder alder går muskeltonen ud af vinduet. Dette behøver dog ikke at påvirke dig. Du behøver ikke at overgive din krop til svag flabhed. Faktisk er der måder, du kan rette røde arme, der allerede har opdrættet deres grimme hoveder. Der er nogle enkle ting, du kan gøre for at hjælpe dig selv. Du behøver ikke bruge hundredvis eller tusindvis af dollars på ikke-godkendte FDA-behandlinger eller fedtsugning. Du kan lave et par enkle ting hjemme for at slippe af med din lurvede under armene. Faktisk kan du faktisk begynde at se resultater inden for de første to måneder af arbejdet. Brug denne vejledning til at slippe af med dine lurvede arme.

Spis en kost fuld af magert kød, frugt og grøntsager. Forlad de fede, stegte fødevarer. For de fleste begynder flab at være overvægtig. Du har typisk ikke et flabbyarmproblem, hvis du vægter hvad du skal. Sørg for at ændre din kost, og armflaben vil naturligvis rette sig selv.

Stå med benene skulderbredde fra hinanden med en let håndvægt i hver hånd. En sund kost er god, men det virker ikke meget hurtigt på dine arme. Du skal lave en lille vægt træning for virkelig at gøre en forskel. Ved, at 5 lb. vægte skal gøre tricket. Løft vægten over hovedet med tommelfingrene og fingrene vendt indad.

Bøj dine arme ved albuen ned bag din skulder. Løft langsomt vægterne tilbage til den lige position over dit hoved. Der er ingen grund til at skynde sig gennem denne øvelse. Faktisk, jo langsommere du gør det, desto mere styrede dine muskler. Gentag denne bevægelse 10 gange.

Kom på dine hænder og knæ og gå dine hænder fremad, indtil der er en lige sletten fra ryggen til knæene. Nu er det tid til nogle push-ups.

Sænk din krop til jorden, hold dine knæ på gulvet. Hæv sikkerhedskopien igen. Dette er den ændrede push-up. Det vil hjælpe tone under armene og brystmusklerne. Gør 10 gentagelser af ændrede push-ups hver dag, og du vil se en stor forskel.

Del:
Kommentarer