Hvordan scorer i fodbold

Hvordan scorer i fodbold

Fodbold er den mest populære sport i Amerika og tegner millioner af tilskuere og seere hvert spil hver sæson. Det er et komplekst spil med mange regler for at holde spillet både sikkert og spændende. Det kan være svært at forstå alt, hvad der sker fra spillet til at spille, men det er nemt at vide, hvordan man scorer i spillet. Folk, der vælger at spille fodbold - enten tackle, flag eller tohånds berøring - bliver nødt til at vide, hvad de skal gøre for at score. Læs videre for at lære at score i fodbold.

Score en touchdown Dette er den primære måde at score i fodbold. En touchdown er et mål, hvor en spiller tager fodbolden over den endelige linje af feltet ind i slutzonen. I officielle spil begynder slutzonen ved den hvide markering på det punkt, hvor holdets logoer er malet på banen. En touchdown kan forekomme ved at sende den til en spiller i endezonen eller ved at løbe ind i den. Touchdowns er værd seks point.

Skyd et feltmål. Et feltmål er, når en spiller, kendt som kickeren, har til opgave at sparke bolden mellem målstangens "stolpe" i midten af ​​endezonen. Hvis bolden savner til venstre eller højre, eller hvis det sejler under stolperne, bliver feltet mål savnet, og der opnås ingen point. Hvis sparket er "godt", får sparket holdet tre point.

Kick et ekstra point efter en touchdown. Dette er en chance for et ekstra point tildelt det hold, der har scoret en touchdown. Kickeren forsøger at sparke bolden gennem opstandene på samme måde som at score et feltmål.

Prøv at konvertere to point. På et spil, hvor du vil sparke for ekstra point (efter touchdown), skal du passere eller køre bolden i endezonen i stedet. Hvis du lykkes, tjener du to point i stedet for kun en til det ekstra punktspark.

Få en "sikkerhed". En sikkerhed er et spil, hvor du tackler en modspiller i din egen endezone. Prøv at gøre dette på et spil, hvor du blitzer quarterbacken for de bedste chancer for succes.

Del:
Kommentarer