Hvordan relinere denturer

Hvordan relinere denturer

Hvis du opdager, at dine denturer glider eller klikker, når du spiser eller snakker, slår du din tale, eller hvis du har ondt i tandkødene, kan det være på tide at relinere dine proteser. Tandkødsbærerens tandkød krymper naturligvis med tiden. Derfor er det vigtigt, at denture wearers har deres tandproteser relineret hvert par år, eller de kan risikere at gøre langvarige skader på deres tandkød. Hvis du tror, ​​at dine proteser ikke passer som de burde, læs videre for at finde ud af, hvordan de kan relinere dem til den perfekte pasform.

Trinene

Hårde reline dine proteser. I en hård reline vil din tandlæge fjerne noget af plastiket fra det indre af dine proteser, og derefter fylde hulrummet med kittelignende materiale. Derefter udskiftes tandproteserne i munden for at skabe et indtryk af den nye form af tandkødene. Derefter sendes proteserne til laboratoriet, og det nye indtryk vil blive omformet af det samme hårde materiale som dine originale proteser.

Soft reline dine proteser. Når tandproteser har været dårligt passende så længe, ​​at de skaber ømme pletter eller ømme tandkød, anbefaler tandlæger bløde relines. I en blød reline er tandproteserne forbundet med et materiale, der spænder fra en voksagtig til en gummiagtig konsistens og vil forblive blød i et år eller to, indtil patienten er klar til en hård reline.

Soft reline dine proteser med et hjemmesæt. Tandlæger anbefaler at du relatere dine tandproteser mindst hvert andet år. Men hårde relines kan være dyre, og du bliver nødt til at gå uden dine proteser, indtil de vender tilbage fra laboratoriet. Denture soft reline kits er udstyret med de forud målte mængder af det bløde materiale, som tandlæger bruger. Det selvklæbende bløde relinemateriale kan derefter presses ind i proteserne og bruges til at omforme dine proteser til tandkød i overensstemmelse med producentens anvisninger. For at bestille oplysninger, se afsnittet "ressourcer" nederst på siden.

Del:
Kommentarer