Hvordan reducerer æblecidereddike kolesterolet?

Hvordan reducerer æblecidereddike kolesterolet?

Æblecider eddike er en naturlig måde at hjælpe med at reducere kolesterol. Hemmeligheden er pektinet, der findes i eddike og er opløselig fiber. Pektin kommer fra æblerne til fremstilling af eddike og findes ikke i hvid eddike. Ved at tage æblecidereddike dagligt (ved munden) indtager du opløselig fiber, der binder sig til fedt og kolesterol for at eskortere dem fra kroppen, i stedet for at lade dem ophobes og forårsage sundhedsmæssige problemer.

Den mĂĄde det virker pĂĄ

Den opløselige fiber, der findes i æblecidereddinen, absorberer kolesterol og fedt i kroppen. Ved at absorbere kolesterolet er kroppen i stand til at fjerne det. Når kolesterolet er elimineret, er det ikke længere i kroppen at samle og hæve dit kolesterol til farlige niveauer. Vandopløselig fiber tilføjer også bulk og vil holde dig fuld længere. Dette signalerer til din krop, at du er fuld, og du vil holde op med at spise. Ved at spise mindre indtager du mindre kolesterol, hvilket også kan hjælpe med at styre kolesterolniveauer.

Neutraliser LDL-kolesterol

Æblecidereddike indeholder også aminosyrer, som kan neutralisere det dårlige LDL-kolesterol. Dette hjælper kroppen med at adskille det dårlige kolesterol alene.

Hvor meget at tage

Mange mennesker har fundet det ved at tage 1 el. af æblecidereddike om dagen, de er i stand til at sænke deres kolesteroltal og i nogle tilfælde endda tabe sig. Der er forskellige anbefalinger baseret på vægt og evne til at håndtere smagen. Men tage mindst 1 el. at hjælpe med at kontrollere kolesterolniveauerne den naturlige måde. Selvom æblecidereddike er naturlig, anbefales det, at du snakker med din læge, inden du supplerer det.

Del:
Kommentarer