Hvordan pop dit øre for at få vand ud

Hvordan pop dit øre for at få vand ud

Vand kan blive fanget i øret, når kanalen til trommehinden bliver trængt. Med Eustachian-røret tilstoppet, kan din øretromme ikke vibrere, så lyden bliver dæmpet, og du føler nogle gange smerte. Ifølge Mayo Clinic er et plugget øre normalt et midlertidigt problem, der går væk alene. Der er dog nogle få enkle trin, du kan gøre for at fremskynde helingsprocessen.

Sæt din håndflade over dit øre og tryk ned for at skabe et vakuum. Fjern derefter din håndflade og skab en mild sugning.

Hæld en lille smule gnidningsalkohol i hætten på flasken. Kant det berørte øre til loftet, og læg et eller to dråber ind i øregangen. Dette vil hjælpe med at tørre vandet i øret. Du kan også bruge en eyedropper til at placere dråberne. Løft dit hoved tilbage til den naturlige position, og hold et væv ved øret for at fange dråber.

Blæs varm luft forsigtigt ind i øret med en hårtørrer. Placer tørretumbleren i dens laveste indstilling, og blæs luften forsigtigt ind i øret.

Sluge hurtigt, end åbn munden og luk.

Tryk på din næse lukket mellem din tommel og pegefinger. Luk din mund og blæs forsigtigt luft gennem næsepassagen. Må ikke blæse for hårdt, fordi du kan beskadige dine trommehinde.

Læg på din side med det tilstoppede øre for at lade øret dræne.

Tygge nogle tyggegummi, som faktisk kan pope øret.

Del:
Kommentarer