Hvordan polske golfklubber

Hvordan polske golfklubber

Et rent sæt golfklubber hjælper dig med at få bedre kontakt med bolden og udnytte hver klub til det fulde. Sporerne i dine klubber er designet til at give spin til bolden, men de er ikke effektive, hvis de er fyldt med snavs. Det er stadig op til dig at svinge klubberne, men det er ikke fornuftigt at gøre disse skud vanskeligere end nødvendigt.

Hvis du arbejder i dit hjem, spredes nogle håndklæder eller avis til arbejde over.

Dyp hovedet på en af ​​dine golfklubber i skålen af ​​varmt sæbevand. At lade klubben suge i vandet i et øjeblik vil hjælpe med at løsne snavs.

Tør klubbhovedet af med en klud for at fjerne nogle af de store snavs og snavs. Det er ikke nødvendigt at skrubbe klubben rent, og det skal heller ikke være helt tørt, når du er færdig.

Våd trådbørsten eller tandbørsten med sæbevand og skrub klubben. Dette fjerner eventuelt resterende snavs. Du skal muligvis bruge en lille albuefedt til at fjerne enhver oxidation.

Skyl klubben i rent vand. Brug derefter et søm til at skrabe ud resterende snavs fra sporene. Skyl og tør klubben.

Brug poleret på en ren klud for at genskabe glansen til din klub. Brug en anden klud til at tørre klubben ren. Det kan være nødvendigt at bruge neglen til at fjerne poler fra sporene.

Gentag denne proces med hver klub.

Del:
Kommentarer