Hvordan planlægger tyngdevagterens punkter?

Hvordan planlægger tyngdevagterens punkter?

Daily Points Range

Weight Watchers Points Plan virker ved at beregne et Daily Points Range for hver deltager. Daily Points Planen afhænger af personens højde og vægt og BMI (body mass index) og den ønskede vægtmængde at tabe. Weight Watchers programmet anbefaler at forsøge at miste 5 til 10 procent af kropsvægt ad gangen; når dette mål er opnået, kan et nyt Daily Points Range beregnes og et nyt mål indstilles.

Point tildelt mad

Hver mad har et vist antal point tildelt det. Weight Watchers producerer referencebøger, der indeholder mange almindelige basale fødevarer, snacks, restaurantfødevarer og købte fødevarer, så deltagerne hurtigt kan bestemme, hvor mange point en mad er værd. Vægt Watchers lærer også deltagerne, hvordan man beregner point ved hjælp af oplysninger om næringsmiddeletiketten for et fødevareprodukt.

Points Tracking

En Vægt Watchers deltager kan spise mad, der svarer til mængden af ​​deres Daily Points Range hver dag. Således er ingen mad uden grænser, men hvis en deltager "bruger" alle punkterne tidligt på dagen, så er der ingen point tilbage til brug på middag eller en snack senere på dagen. Alternativt kan en deltager træffe omhyggelige beslutninger hele dagen og "gemme" point for at kunne forkæle en speciel godbid eller dessert.

Gratis dag og indtjeningspoint

Vægt Watchers deltagere tager en gratis dag hver uge, hvor de ikke behøver at spore point. Dette giver dem en chance for at nyde den mad, de kan lide uden at bekymre sig om point, så de føler sig ikke kontinuerligt berøvet. Ved at begrænse denne mulighed for at en gang om ugen, men også fedtet og kalorierne i sådanne måltider er begrænsede. Vægt Watchers deltagere kan også "tjene" flere point for deres Daily Points Range ved at gøre regelmæssig motion. Hvor mange point de får, afhænger af deres samlede Daily Points Range, deres vægttabsmål og den type motion og tid, der bruges på motion.

Del:
Kommentarer