Hvordan opvarmer jeg Vicks VapoRub i vand for at lindre sinustrykket?

Hvordan opvarmer jeg Vicks VapoRub i vand for at lindre sinustrykket?

Vicks VapoRub indeholder mentol, eukalyptus og andre ingredienser i en petrolatum base. Gasser fra VapoRub åbner midlertidigt luftvejene, hvilket tillader lindring fra bryst- og sinustryk og overbelastning. Opvarmning af salven i varmt vand kan medvirke til denne effekt og er et almindeligt hjemmemedicin for bihuletryk og overbelastning; Men du skal være forsigtig. Brug kun varmt vand - ikke varmt eller kogende vand. Kørselsvejledning til produktet på Vicks hjemmeside anbefaler ikke at opvarme Vicks VapoRub på komfuret, i en mikrobølgeovn eller placere det i varmt vand. Vicks VapoRub tilsættes til varmt eller kogende vand kan splitte og forårsage forbrændinger, advarer firmaet.

Fyld en 1-qt. rustfrit stål eller aluminiums saucepande 1/2 fyldt med rent vand. Placer panden på en brænderovn.

Tænd brænderen højt og opvarmet vandet, indtil det bare begynder at dampe - lad det ikke koges.

Sluk for brænderen under potten. Hvis du bruger en elkomfur, skal du helt fjerne potten fra brænderen, når du har slukket den. Hvis du forlod puljen for længe, ​​og det begyndte at boble, vente nu, indtil vandet blot damper og ikke længere bobler.

Sæt forsigtigt 1 tsk. af Vicks VapoRub i vandet og lad det begynde at opløses. Dampene skal straks udgives i dampen.

Placer en trivet på et bord eller en anden robust overflade, og læg forsigtigt panden på denne trivet.

Sid dig tæt på potten. Luk dine øjne og indånder gennem din næse, men læg ikke dit ansigt over panden, før det er tilstrækkeligt afkølet eller du risikerer dampforbrændinger.

Advarsler

Lad ikke puljen vand på den oplyste ovnen brænder uovervåget og udsæt ikke dette produkt for at åbne ild. Det indeholder brændbare olier.

Genopvar ikke blandingen. Når du er færdig, skal du bortskaffe vandet og Vicks ned i vasken og vaske gryden godt ud med vand og opvaskemiddel, inden du bruger til madlavning.

Del:
Kommentarer