Hvordan øger jeg modstanden på min Gazelle-øvelse?

Hvordan øger jeg modstanden på min Gazelle-øvelse?

At arbejde på Gazelle-udøveren er en måde at sikre, at du opfylder dine øvelsesmål. Når du har nået dit maksimale potentiale på et niveau i Gazelle øvelsesmaskine, er det tid til at flytte din modstand og træne på det næste niveau på maskinen. Ændring af modstandsniveauer er ikke svært og vil kun tage et par minutter af din tid.

Juster hydraulikspændingen

Stop alle bevægelser på Gazelle, når du beslutter dig for at ændre hydraulikspændingen. Fjern dig selv fra maskinen, og lad maskinen komme helt i stå. Forsøg ikke at justere spændingen, mens du er på Gazelle, fordi du kan forårsage skade på dig selv.

Find de hydrauliske justeringsnåle. Disse stifter er bevægelige og kan placeres i fire huller på Gazelle for at justere spændingen. Find dem på hver side af maskinen, hvor styret møder fodpedalen.

Træk klemmen fra hydraulikbolten. Skub stiften ud af hullet, som den er i øjeblikket placeret i. Find de andre modstandshuller og afgør hvilket hul du vil sætte stiften på.

Placer stiften i hullet og sæt klemmen fast igen. Dette vil hjælpe med at holde tappen på plads, mens du træner på Gazellen. Gentag de samme handlinger på den anden justeringspind.

Del:
Kommentarer