Hvordan man vælger en tyrrejse

Hvordan man vælger en tyrrejse

Et tyr reb er det vigtigste udstyr til en tyrer. Rebet er lavet med en løkke i den ene ende, der er placeret under tyrens mave og føres gennem løkken og op til rytteren. Rytteren forbliver på tyren ved at holde på enden af ​​rebet. Slutningen, som rytteren har på, har en "split" fletning, der danner et håndtag og en hale, der så pakkes om rytterens håndled. For at vælge det bedste tyrre, skal du forstå de forskellige muligheder for tovets størrelse, fletning, fletning og hale. Når du ved, hvad tyrre du har brug for, er det en god ide at straks lære at tage sig af det.

Trin 1

Bestem, hvilken størrelse reb du har brug for. Tyr tov er ikke dimensioneret af længde eller små, mellemstore eller store. Snarere er størrelserne Pro (til tyrefægtning), Kalv eller Baby. Kalv er velegnet til unge teenagere, Baby er til børn og Pro passer til de fleste voksne.

Trin 2

Bestem hvilken type fletning du har brug for. Der er to grundlæggende typer, læder eller nylon. Tyr tov er lavet af poly-reb, ikke hamp eller fiber. Hvis nylon er blevet tilføjet til din fletning, bliver tøjet blødt og fleksibelt. Hvis læder er flettet ind med poly tovværk, bliver tovet meget stivere. Nylon vil også bære længere end læder. De fleste tyroløbere vil have et stift tyrrej, fordi det giver et mere stabilt greb.

Trin 3

Vælg din fletning. Pletten defineres som antallet af tråde (af materiale der indgår i din fletning), der så flettet sammen for at danne reb. Jo højere antallet af fletter, jo stivere dit tyrre bliver. Det vil også være bredere. Fletten kan gøres for at gøre tovet fladt eller rundt. Du vil finde ud af din præference, når du kører mere. Du vil være i stand til at vælge mellem en 5 fletning eller en 7 eller 9. En 5 fletning er den længste og en 9 er den sværeste. De fleste tove har to fletter og vil blive opført som et 9/5 reb. Det første tal er flettetællingen i rebets hovedlegeme, og den anden refererer til antallet af fletter i halen.

Trin 4

Vælg halen. Dette er den del af tyren, der strækker sig ud over "håndtaget", som du ombryder rundt om håndleddet for at hjælpe dig med at holde dit greb. Haler er beskrevet som almindelig (hård), blød eller mush. Antallet af fletter i halen bestemmer typen, og det er ikke usædvanligt, at halen har en anden fletning end resten af ​​rebet. Hvis du er ny til bull-riding, hold dig til en normal hale, indtil du udvikler din egen stil og præference.

Trin 5

Påfør kolofon på håndtaget. Så snart du køber dit reb begynder at lære at tage sig af det. Tyrepindharpiks er formet som en såpestang. Du gnider ind på rebet på håndtaget. Når du greb og holder håndtaget, vil varmen fra din hånd varme kolofonet, så det bliver gummy. Dette vil gøre det nemmere at opretholde dit greb.

Del:
Kommentarer