Hvordan man vinder et fodboldspil

Hvordan man vinder et fodboldspil

I holdsporter går nøglen til sejr ud over at bare sætte de bedste spillere på banen. Fodbold er en tænkende persons spil, fordi det er lavt scoring og involverer taktik ud over bare at slå det andet hold med fart, styrke eller trængsel. En blanding af disse tre kvaliteter i forsvar, midtbane og lovovertrædelse er afgørende for succes, men er stadig kun et stykke af formlen. En lagdelt strategi med evnen til hurtigt at ændre angrebsplaner er afgørende.

Forlader intet op til tilfældigheder

Trin 1

Fordel lige opmærksomhed og praktiser tid til tre områder: Fysisk konditionering (kører for kardiovaskulær forbedring, vejrtrækning og benstyrke); færdigheder til passage, fangst, ballhåndtering og forsvar; og taktik og attitude. Det er klogt at dedikere mere træningstid til konditionering og færdigheder tidligere i ugen med større fokus på taktik tættere på spilledagen. Dette koncept vedrører for det meste til midseason. Det er OK at skifte større vægt på konditionering under preseason og taktik i eftersæsonen. Holdningsområdet betyder, at hver spiller er enig i dette system og ikke får lov til at blive grådige, arrogante eller modbydelige som sæsonen skrider frem.

Trin 2

Analyser modstandsholdet. Se en af ​​sine kampe, hvis tiden tillader det, og inviter dine spillere sammen. Følg lokale aviser for at spore statistikker og udførelsen af ​​sine spillere. Kontakt andre træner for indsigt og rådgivning og lav en scouting-rapport til at dele i praksis.

Trin 3

Vælg en lineup baseret på at udnytte det andet holds svagheder eller modstå de største trusler. En spiller, der er exceptionelt stærk i hovedkugler, kan for eksempel placeres som midtforsvareren, hvis det andet hold regelmæssigt scorer ved at sætte lange kryds ind i kassen. Hvis det andet hold er særlig nærigt på forsvaret, vil du gerne bruge pasient midtbanespillere, der kan spille forsvar først, holde bolden besidder og vente på kreative scoring chancer i stedet for kontinuerligt at forsøge at sende lange bolde forbi forsvaret eller fodring fremad, der kan ' t slå forsvarerne one-on-one, taber bolden i processen.

Trin 4

Opretholde en blanding af færdigheder på banen til enhver tid. Trot ikke bare dine hurtigste, hurtigste ball-håndtere. Den høje forsvarer, der kan rydde hovedkugler, kunne også sendes som en fremad på hjørnespark. Den hurtige angriber kunne erstatte en forsvarer i situationer, hvor du vil skubbe flere spillere frem og få nogen tilbage, der kan fange nogen på et modangreb.

Trin 5

Vær opmærksom på spillere, der gør en ekstraordinær indsats på deres position. På et hvilket som helst tidspunkt i løbet af spillet skal du have en fremad, der forbliver sulten i modstanders målkasse og arbejder hårdere end de fleste for at få et skud eller holde et spil i live, når han forstår målet er nært. Midtbanespillere, der hurtigt vender tilbage på forsvaret, er altid på banen fra bænken. Forsvarere, der løbende forbedrer deres one-touch-pass under pres, er uvurderlige, især sent i kampen, når andre spillere bliver trætte og spiller bliver sjusket.

Del:
Kommentarer