Hvordan man ved, hvornår en plantarvorte er helt væk

Hvordan man ved, hvornår en plantarvorte er helt væk

Hvis du går rundt barfodet, kan du hente en plantar vorte. Disse vorter kommer op på bunden af ​​din fod. Du vil se enten en eller en vækstgruppe på bunden af ​​din fod. Hos børn, nogle gange går de væk alene, mens voksne normalt skal se en læge for at slippe af med dem. Det kan være svært at vide, hvornår plantarvorter er væk, fordi de ikke klæber op (gå på dem fladder dem ud). Efter behandling vil du være i stand til at fortælle, hvornår din plantarvorte er helt væk.

Frys vorten. Kryokirurgi er en to-trins proces, som din læge kan udføre. For det første skal du få vorten klar til frysning, og så lægen kan fryse det. Det kan tage flere forsøg inden vorten er helt væk.

Få vorten klar til fjernelse. Jo bedre du forbereder vorten til fjernelse, jo mindre frysende behandlinger vil du sandsynligvis bruge.

Rens vorten. I to uger før frysning skal du vende vådene med sæbe og vand, og læg Compound W på den, inden du går i seng. Derefter dækkes det med en pude på 40 procent salicylsyre. Lad puden stå i 24 timer. Tag puden ud, rengør området igen med sæbe og vand, sæt på forbindelse W, og læg på en anden pude. Hvis puden ikke kan blive på i løbet af dagen, skal du bare bruge den om natten. Hvis vorten begynder at blive rød eller skade under denne proces, skal du stoppe med at gøre det og se lægen.

Gå til lægen. Efter to ugers forberedelse vil din vorte se hvid ud. Nu kan din læge fryse det.

Undersøg din fod. Du bør kunne fortælle om din vorte er væk ved at kigge på din fod. Du bør ikke have nogen sorte prikker, et af tegnene på plantarvorter. Din hud skal se glat ud, især i hudens hæder. Du bør ikke se en bump eller cirkel i linjemønsteret i din fod. Desuden kan området se lidt lettere efter det er helet.

Vurdere, om du stadig har smerter, når du går eller rører hvor vorten var. Du bør ikke have nogen smerte, hvis vorten er væk.

Føl området. Du skal ikke have nogen humper på din fod. Området skal føles glat.

Del:
Kommentarer