Hvordan man ved, hvis en UTI er væk

Hvordan man ved, hvis en UTI er væk

Urinvejsinfektioner er en almindelig lidelse blandt voksne. De er karakteriseret ved en brændende fornemmelse ved urinering, en hyppig trang til at urinere og mildt ubehag. UTI'er behandles ofte med regelmæssige væsker, men nogle gange behøver antibiotika at blive fuldstændigt skyllet ud af systemet. Du kan se, om din UTI er væk ved at lytte til din krop og ved at bruge et testkit uden for disken.

Køb en Dipstick test på dit lokale apotek. De holdes nogle gange bag disken, så du bliver nødt til at spørge apoteket om varen. Sørg for at bede om UTI teststrimlerne.

Tag strimlerne hjem og uriner i en kop eller beholder. Du kan også urinere direkte på stokken, men det er mere præcist at bruge en kop eller beholder.

Dyp stokken ind i koppen eller beholderen, der holder din urin. Lad stangen stå i 10 sekunder, og fjern den fra koppen eller beholderen og sæt den til side.

Inden for 2 minutter vises resultaterne pĂĄ teststrimlen. Et negativt resultat betyder, at der ikke er tegn pĂĄ infektion i urinen. Et positivt resultat betyder, at der er infektion i urinen.

Du kan også måle om din infektion er væk eller ikke købe at se dine symptomer. Hvis du stadig føler en hyppig trang til at urinere og føle en brændende fornemmelse, når du urinerer, er infektionen sandsynligvis stadig i dit system, og du skal se en læge.

Advarsler

UTI kan være seriøs. Hvis UTI varer i mere end en uge, skal du kontakte din læge for at sikre, at infektionen ikke spredes til dine nyrer.

Det er altid bedst at søge lægehjælp til en infektion.

Del:
Kommentarer