Hvordan man underviser i svømmeundervisning

Hvordan man underviser i svømmeundervisning

At lære at svømme er en af ​​de vigtigste sikkerhedsundervisning, som vi alle kan lære. At kende den rigtige måde at gøre det på er meget vigtigt at sikre sikkerheden for dig selv og den person, du forsøger at undervise. Den ideelle tid til at undervise svømmeligheder er, når børn er meget unge, før de udvikler sig til mange frygt og ængstelser. Dog kan svømning også læres til ældre personer. Læs videre for at lære at undervise i svømmeundervisning.

Den første og vigtigste ting at gøre, når du forsøger at lære nogen at svømme, er at overvinde enhver frygt eller ængstelse, som de har af vandet. Din første lektion eller endda dine første par lektioner vil blive anvendt til at gøre dette. Nyd dit barn langsomt i vandet og gå i deres tempo. Nogle børn vil først først og fremmest lægge en tå i poolen, mens andre vil kunne kanonbold ud i den dybe ende.

Når du får børn i vandet, skal de holde fast på poolens sider i den lave ende. Det næste mål, du har, er for dem at være behagelige at blæse bobler i vandet. Nogle måder du arbejder på med børn, er at chant rimen "Motorbåd, motorbåd går så langsomt, motorbåd, motorbåd går så hurtigt, motorbåd, motorbåd trin på gassen..." Så har børn blæst bobler i vandet.

Går lidt dybere ind i vandet, som du næste gang vil have børn at sætte deres ansigt i vandet. En god måde at du kan gøre med dem er at holde en række fingre under vandet og få eleverne til at dyppe deres ansigter under vandet og fortælle dig, hvilket nummer det er, du holder op med.

Stadig at holde på væggen, skal du lære dine elever de rigtige teknikker til at sparke. Du vil have dem til at sparke fra hoften, ikke fra knæene. Opmuntre dem til ikke at plaske over vandet, men gør krusninger under vandet. De ønsker at lære den rigtige sparketeknik, så de bevarer energi, når de svømmer. Ved at holde på væggen er en god og sikker måde at hjælpe dem med at perfektere denne teknik, kan du også få eleverne til at øve blæser samtidig.

Når eleverne bliver mere behagelige at sparke på væggen, kan du introducere et sparkbræt, som er et flydende skumbræt, som eleverne kan holde fast på for at holde dem flydende, mens de sparker deres ben og bevæger sig over poolen. Når du begynder at arbejde med kickboardet, vil eleverne først ønske at få fat i bordet stramt som sparken til dig. (Stå omkring 6 meter fra dem, så du hurtigt kan nå dem, hvis de paniker.) Når du fortsætter med at arbejde, opfordre dem til at holde sparkbrættet længere væk fra deres kroppe og lære at flyde og balancere deres kroppe i vandet.

Da eleverne får tillid og færdigheder med kickboard, introducerer armbevægelserne til nye svømmere. Du vil gerne undervise i crawl stroke til at begynde med, fordi det er den mest naturlige og mest effektive. Fortæl dem, at de viser en vindmølle, har arme på deres sider som en solidere og derefter en ad gangen løber deres tommelfingre af deres hånd op på siden af ​​deres krop, indtil de er i en kylling, så deres arm kommer op over deres hoved og skiver gennem vandet med hænderne cupped til at skære gennem vandet. Du kan introducere denne armbevægelse til dem på jorden, før de prøver det i vandet.

Lad børn forsøge at lægge benene og armene sammen i vandet, så bekymre sig ikke om deres åndedrætrytmer på dette tidspunkt. Hjælp dem med at få tillid og styrke i vandet ved at få dem til at svømme forskellige længder, med dig inden for en arms rækkevidde til enhver tid.

Den anden vigtige svømmedygtighed, som du vil lære at lære børn, er at svømme under vandet sikkert. Du kan gøre det meget simpelt ved at indføre en hula hoop i dine lektioner. Lad dem læne sig fremad og skubbe væk fra væggen og svømme med deres ansigt i vandet gennem bøjlen. Efterhånden som de bliver mere og mere komfortable, sænker hulbøjlen ned og ned i vandet, indtil den hviler på bunden af ​​den lave ende. Du kan også bruge dykringe og pinde til at opmuntre eleverne til at dykke ned i bunden af ​​poolen og svømme sikkert under vandet.

Da børn bliver bedre og mere behagelige i vandet, kan man introducere andre slagtilfælde og bevægelser, men disse er de vigtigste til at holde børnene sikre rundt om vandet.

Del:
Kommentarer