Hvordan man udfører Middle School Soccer Tryouts

Hvordan man udfører Middle School Soccer Tryouts

Mange mellemskoler tilbyder fodboldprogrammer til både drenge og piger. I modsætning til rekreative ligaer, der tildeler ungdomsspillere til et hold, holder skolelagene normalt tryouts, så coaches kan bestemme hvem der laver holdet. Under prøveprocessen udfører trænere øvelser og scrimmages, så de kan evaluere hver spiller. De tager højde for kuglehåndteringsfærdigheder, passerer, skydning og spillerpositioner ved at bestemme hvem der laver klippet.

Trin 1

Kontakt den atletiske direktør eller ligakontor og fastslå, hvornår fodboldsæsonen officielt starter. Mange atletiske organer, der styrer gymnasiet, sætter officielle start- og slutdato for forskellige årstider. Dette sikrer, at et hold ikke udfører praksis før sine modstandere. Den dag, hvor fodboldsæsonen officielt starter, er den første dag, du har lov til at holde en prøve.

Trin 2

Annoncer tryouten. Fordi fodboldsæsonen er traditionelt i efteråret, kan skolerne ikke være tilbage i session, når du får lov til at begynde at praktisere. Derfor, skriv prøvemeddelelsen på skolewebsteder og sociale medier hjemmesider forbundet med skolen. Derudover skal du kontakte tidligere spillere og informere dem om tryouten. Hvis du allerede har valgt kaptajner, så spørg dem om at sprede ordet også. Hvis tryouts holdes, når skolen er tilbage i sessionen, skal du oprette en meddelelse og sende den til hvert homeroom. Derudover beder du om, at tryoutsne nævnes under daglige meddelelser.

Trin 3

Fortæl spillerne, hvad du vurderer under prøveperioden. Efter at have hilst og takker alle for deres interesse, informere spillerne hvad du leder efter i en fodboldspiller. Fodbold med bolden, fart og godt sportsmandskab er eksempler på kvaliteter, hvor en spiller skal udmærke sig.

Trin 4

Varm op spillerne. Start med enkle strækøvelser som tå berør fra stående og siddende stilling, sommerfugl strækker sig til de indre lår og nakke cirkler. Efter stretchingen er færdig, skal spillerne jogge rundt om feltet en eller to gange.

Trin 5

Instruere spillerne til at udføre dribbende øvelser. Kuglekontrol er et af de vigtigste aspekter ved at spille fodbold. Et eksempel på et bor er dribling mellem kegler. Placer kegler i en lige linje og bede spillere om at væve ind og ud af keglerne, drible i en retning. Når de når udgangen, skal du vende dem og komme tilbage. Tid spillerne med stopur og bestemme hvilke spillere der er hurtigste og udøve den bedste boldkontrol.

Trin 6

Bed spillerne om at udføre passerende øvelser. Et eksempel er tremanens vævning. Har spillere line up på midtbanen i tre grupper - venstre, center og højre. Spilleren i midten starter med fodbolden og sender den til afspilleren til højre. Spilleren i midten løber derefter bag afspilleren til højre og går ud fra sin position. I mellemtiden bevæger spilleren til højre mod midten passeren bolden til afspilleren til venstre og løber derefter bag afspilleren til venstre, idet han antager sin position. Spilleren der var til venstre, bevæger sig nu mod midten og går igen bolden til højre. Hver spiller, der passerer bolden kører bag den spiller, som han gik forbi fodbolden og antager derefter sin position, hvilket skaber en vævseffekt. Identificer de hurtigste og mest præcise forbipasserende.

Trin 7

Tilføj skydning øvelser til tryout. En færdighed, der udvikler sig i mellemskolespillere, er et enkelt trykbillede. I stedet for at modtage et pas, drible for et par skridt og derefter skyde fodbolden, skal spillerne lære at modtage passet og skyde bolden på mål i samme bevægelse. For eksempel instruere spillerne at stå lige uden for 18-yard boksen på den ene side af feltet. Foder dem et pass mod straffesparken; de skal straks skyde på mål uden dribling. Derefter skifte sider og vurdere, om spillere kan udføre skuddet fra den anden side. Dette tvinger dem til at bruge begge fødder, ikke kun deres stærkeste fod.

Trin 8

Hold en scrimmage for at afslutte arrangementet. En scrimmage simulerer spil og kombinerer alle de færdigheder, du har oplevet særskilt til dette punkt. Opdel spillerne i to grupper og position dem i henhold til hvor du føler, at de passer bedst til. Spil en 15- eller 20-minutters scrimmage, og drej derefter andre spillere ind i spillet, hvis der er ekstramateriale på sidelinjen.

Trin 9

Luk prøven ved at takke alle for deres deltagelse og hårdt arbejde. Fortæl spillerne, hvornår og hvor du vil sende prøveresultaterne.

Del:
Kommentarer