Hvordan man træner med en dør knap reb

Hvordan man træner med en dør knap reb

Ikke alt træningsudstyr er dyrt, optager meget plads eller kræver læsning af en lang teknisk vejledning, før man starter en træning. Nogle gange kan effektivt udstyr være noget lille og simpelt, som et reb. Vedhæftning af et reb til en dørhåndtag åbner en hel masse øvelser til de arme, der normalt tager et hjem gym til at fuldføre. Tilføjelse af et sæt remskiver til rebet øger dine dørknap reb øvelser til at omfatte arbejde benene.

Dørknaprekke

Trin 1

Vælg en dør, der har et stort åbent område omkring det, da du bevæger dig lidt rundt.

Trin 2

Vælg et stykke reb, der er langt nok til at du kan bevæge dig rundt. Normalt er et reb otte til ni meter tilstrækkeligt. Tie en ende sløjfe knude på den ene ende af linjen ved at fordoble 12-14 inches af rebens ene ende. Læg den fordoblede linie over sig selv for at danne en cirkel. Foder den sløjfe ende af linjen gennem cirklen og træk det stramt for at danne sløjfen i enden af ​​reb. Lav en anden sløjfe på den anden ende af reb.

Trin 3

Sæt en sløjfe på hver side af dørknappen for at fastgøre rebet til døren. Træk på repet for at sikre, at det forbliver på plads. Flyt dit reb til en anden dør, hvis det glider af knappen.

Trin 4

Kør i plads i fem til 10 minutter for at opvarme din krop og øge din puls lidt. Træk din højre arm over din bryst og hold den på plads i 15 til 20 sekunder med din venstre hånd. Gentag denne deltoidstrækning med din venstre arm. Luk dine hænder bag ryggen. Skub hænderne mod jorden og hold stillingen i 15 til 20 sekunder for at strække dine pectorale muskler.

Trin 5

Udfør en simpel øvelse for at få en følelse for dørhåndtaget. Træk på repet, når du bevæger dig væk fra døren. Når rebet bliver stramt, skal du holde din krop på plads og bevæge dine fødder mod døren, indtil din krop sidder i 30 graders vinkel.

Trin 6

Læn dig tilbage på dine hæle, hold dine hænder på reb. Træk på repet for at trække din krop mod døren. Slip langsomt dine arme for at returnere din krop til startposition. Enkelte variationer i din krops- og armposition ændrer denne bicep-krølle i en dobbeltarms række.

Trin 7

Gentag opvarmningsstrækningerne for at lade din krop afkøles, når du er færdig med at træne.

Dør Knob Øvelse

Trin 1

Træk dørknappen til en dørhåndtag til dørknappen. Skub spænde spænde mod knap for at sikre øveren. Du vil se fire tove, alle med stirrups.

Trin 2

Organiser rebene i remskiven; ingen af ​​tovene skal krydse i remskiven. Læg dig ned på din ryg

Trin 3

Kør på plads i fem til 10 minutter for at varme dine muskler op. Strek dine deltoider ved at trække en arm hen over brystet og placere den anden hånd over albuen; Hold stillingen i 15 til 20 sekunder, og skift derefter arme. Luk dine hænder bag ryggen, skub hænderne mod gulvet og hold i 15 til 20 sekunder. Hvis du arbejder på benene, skal du også strække dine hamstrings og hoftefleksorer.

Trin 4

Sæt en hånd i de to armaturer, der kommer fra den ene side af remskiven og en fod i hver af de to resterende ophæng. Træk dine hænder mod brystet, når du skubber dine fødder væk fra din torso. Slip træk fra dine arme, mens du sænker dine ben. Gentag øvelsen, forsøger at ramme ni eller 10 reps.

Trin 5

Træk den ene arm mod din krop, mens du hæver det tilsvarende ben. Sænk benet og slip armen ud. Skift arme og gentag. Alternate arme, med det formål at fuldføre 15 til 20 reps på hver side.

Trin 6

Gentag opvarmningsstrækningerne for at lade din krop afkøles, når du er færdig med at træne.

Del:
Kommentarer