Hvordan man tørrer helvedesild udslæt

Hvordan man tørrer helvedesild udslæt

Hingslinger kan være meget ubehageligt. Sammensætning af dette er, at helvedesild er generelt udløst af stress eller sygdom i patienten. Kun mennesker, der har haft kyllingepok, en normalt godartet barndomsvirus, vil have en helvedesild. Helvedesild kan forekomme overalt på kroppen og præsentere som vandfyldte blærer, der ligger over rød rød irriteret hud. Da virussen fortsætter, fyldes blærerne med pus og begynder at bryde op, tørre ud og falme.

Hold blærerne våde for at tørre dem ud. Det lyder måske intuitivt, men det virker virkelig. Da fugt på huden begynder at tørre, fordampes den og tager lidt af fugt fra blærerne sammen med den. Dette vil trække fugt væk og tvinge blærerne til at tørre ud.

Brug over-the-counter tørringsmidler såsom calamine lotion. Calamin tørrer naturligt ud huden og udslætene, der plager det. Normalt brugt til giftemplantat, gift eg og insektbid, er calamine lotion en langvarig tillæg til de fleste medicinskabe. Når blærerne begynder at tørre ud, skal du stoppe med at bruge calamine lotion og lade de skårede områder helbrede.

Lav en pasta med bagepulver og vand. Denne pasta er blevet brugt til at tørre udslæt og hjælpe med at helbrede bi-sting i aldre. Du skal blot lægge en tsk bagepulver i en lille skål eller målekop og tilsæt vand, indtil du opnår pastaens tekstur. Det skal være fugtigt, men ikke vandigt. Påfør pastaen til det udførte område så ofte som nødvendigt for at berolige kløen og tørre blærerne.

Lav en salve af aloe vera pulp og cayenne peber. Disse ingredienser sammen vil hjælpe med at berolige udslætene, mens du trækker fugt ud, hvilket får det til at tørre ud og begynder at helbrede. Aloe vera er et velkendt beroligende og helbredende middel.

Tips

God hygiejne er vigtig for helingen af ​​din helvedesvin. Hold området rent med mild sæbe. Når du tørrer området, skal du altid tørre i stedet for at gnide for at undgå yderligere skade på den allerede skrøbelige hud.

Advarsler

Dræningen fra en helvedesild udslæt bærer virussen. Dem med en helvedesild udslæt bør være meget forsigtig med at undgå at udsætte andre for dræningen. En person med en aktiv viral infektion bør undgå unge børn og ældre, da deres immunsystem allerede er kompromitteret.

Del:
Kommentarer