Hvordan man tager sig af Bent Grass Greens

Hvordan man tager sig af Bent Grass Greens

Bent græs, også kaldet krybende bøjet græs, voksede oprindeligt i Europa og dele af Asien. Det vokser godt i omgivelser med en kølig temperatur, men høj luftfugtighed. Fordi den vokser i tykke, frodige måtter med en mørkegrøn farve, er det et populært græsfrø til golfbaner. De grundlæggende behov for Bent græs er ikke anderledes end andre græsplæner, men opgaverne skal udføres hyppigere for Bent græs.

Slå græsset sammen med en plæneklipper for første gang, når græsbladene når en højde på 1/4 til 3/8 tommer højt. Brug en græsplæneklipper, der har en rulle på forsiden af ​​den, og saml ikke græsklippen. Hvis græsset udskæres på jorden, når græsset er ung, hjælper det med at give en pude, der beskytter den mod golfskader senere. Etableret græs skal klippes til ca. 1/2 tommer og udskæringer skal fjernes.

Vandet græsset dybt hver fjerde til ti dage, afhængigt af temperatur og tid på året. Hver vanding skal bestå af 30 til 40 minutter hver gang jorden er grundigt mættet.

Luft det nyligt plantede græs to til tre gange det første år med et beluftningsværktøj. Luftning pokes lille hul i runden, som hjælper vand, gødning og luft adgang plantens rødder. Dette giver en tykkere udvidelse af græs. Luftning bør kun udføres maksimalt en gang hver tredje måned. Etableret græs kræver kun en årlig beluftning.

Påfør.1 pund gødning til grønt en gang hver 14. dag. Den første befrugtningscyklus skal forekomme 30 dage efter plantningen og hver 14. dag efter det. Etablerede græsplæner skal kun befrugtes to gange om året, en gang om foråret og igen om efteråret. Ifølge BentGrasses er de årlige gødningskrav til etableret bøjet græs 2 til 4 pund nitrogen, 2 til 3 pund fosfor og 6 til 10 pund kalium.

Del:
Kommentarer