Hvordan man tager Metformin vægttab

Hvordan man tager Metformin vægttab

Hvis du er diabetiker eller er i høj risiko for diabetes, kan du bruge receptpligtigt metformin vægttab. Metformin er et populært receptpligtigt stof, der anvendes til behandling af diabetes, der ofte resulterer i vægttab også. Rådfør dig med din læge, inden du bruger receptpligtig metformin vægttab eller diabetes.

Få en recept på metformin fra din læge. Hvis du er diabetiker, er dette trin let. Ellers bestemmer, om du er diabetiker og spørg din læge, hvis det kunne være til gavn for metformin til vægttab. Prøv at holde dig væk fra den udvidede version, hvilket tager meget længere tid at levere metformins vægttab.

Tag receptpligtig metformin som anvist af din læge. Hvis du spiser lavt kulhydratmåltid, vil metformin vægttab være meget mere effektivt. For diabetikere og nogle før diabetikere tager det ikke for meget kulhydrater for metformin vægttab til helt at fejle.

Træning (let til moderat) i 30 minutter. Metformin vægttab er mere effektivt med motion, da der er mindre fedt at få sukker i dit blod.

Tips

Metformin vægttab er mest effektivt med en lav kulhydrat kost. Selv en enkelt lille skål ris kan gøre metformin fuldstændig ineffektivt til vægttab. Hvis du får mavesmerter og diarré fra at starte metformin, skal du sørge for at tage metformin vægttab sammen med et måltid. Kontroller din recept omhyggeligt for det rigtige lægemiddelnavn. Metformin er det generiske lægemiddelnavn, men det er også kendt af dets mærke Glucophage.

Advarsler

Kontakt din læge, inden du tager receptpligtig medicin.

Del:
Kommentarer