Hvordan man taber vægt på en tun diæt

Hvordan man taber vægt på en tun diæt

Tonediet koster en variation af den højtproteiniske, lavcarb diet, der er en tidstestet vej for hurtigt at reducere fedt. Det er populært blandt kropsbyggere, der søger at "få rippet" (hurtigt skåret fedt), eller nogen andre, der skal nå et vægtmål hurtigt. Reglerne er enkle, og kosten er let at følge, og vil give gode resultater i løbet af en tre-dages tidsramme. Det skal dog huskes, at det er en kost for hurtige resultater, og ikke en vedvarende vægttabsplan.

Trin 1

Spis en halv grapefrugt (eller tilsvarende i juice) og et stykke toast til morgenmad. Skålen kan være med eller uden jordnøddesmør. Drik vand, kaffe eller te, men uden mælk eller ægte sukker. Kunstige sødestoffer er OK.

Trin 2

Spis en anden skive brød eller skål til frokost, men denne gang inkluderer 1/2 kop tun. Endnu en gang skal du drikke vand, kaffe eller te uden mælk eller ægte sukker.

Trin 3

Byg din middagsmenu omkring 3 oz. af noget magert kød tun er et godt valg igen. Til veggies kan du have 1 kop grønne bønner og 1 kop gulerødder. Din ørken har form af 1 kop vaniljeis, plus 1 medium æble. Dine drikkeindstillinger er begrænset til vand, te og kaffe som normalt. Sørg for at forbruge dette måltid mindst fire timer, før du går i seng.

Trin 4

Gentag i to dage.

Del:
Kommentarer