Hvordan man taber vandvægt

Hvordan man taber vandvægt

Hvordan man taber vandvægt. Hvis du bærer ekstra vandvægt, kan dine ben, ankler, håndled, fødder og hænder svulme. Vandretention er forårsaget af flere faktorer. Du må ikke spise en sund kost eller drikke nok vand, det kan være en bivirkning af medicin eller endda en alvorlig medicinsk tilstand. Prøv følgende trin for at tabe vandvægt.

Spørg din læge om, om der findes forskellige forskrifter for, hvad du kan tage, der får dig til at få ekstra vandvægt. Lægemidler som steroider eller østrogenerstatningshormoner kan forårsage vandretention.

Drik masser af vand. Vand er det bedste vanddrivende middel, du kan give din krop, og det er helt naturligt. Hvis du ikke drikker nok vand i løbet af dagen, vil din krop gå i overlevelse og beholde hver eneste dråbe det kan, hvilket vil få dig til at opblussen.

Begræns dit saltindtag. Høje natrium mængder i kosten gør at du beholder vand. Kontroller ernæringsetiketten for natriumindholdet i din mad. Køb lave natriumprodukter.

Overvej brugen af ​​urter til at skylle vand fra din krop, som er mildere end receptpligtige eller overkælse kemiske diuretika.

Spis en velafbalanceret kost. Ikke at få nok protein i din kost kan få din krop til at bevare vand og kalium i frugt og grøntsager kan hjælpe med at forhindre eller behandle vandretention.

Forøg dit aktivitetsniveau. Øvelser som cykling, tennis, gå eller løbe kan hjælpe din krop med at slippe af med overskydende vand i dine ben og ankler.

Besøg din læge, hvis du fortsætter med at bevare vand, især hvis du beholder vand, uanset hvad du gør. Der kan være et underliggende sundhedsproblem, der skal løses.

Tips

Du skal drikke nok vand, så du sjældent føler tørst, mindst otte glas væske om dagen, og producerer en til to liter lysegul urin om dagen. Mørk gul kunne repræsentere dehydrering.

Advarsler

At drikke mindre vand vil ikke slippe af med vandvægt, men det vil gøre det værre. Hvis du er gravid og begynder at holde en for stor mængde vand, skal du straks kontakte din læge. Drikk ikke koffein som diuretikum, selv om det vil hjælpe dig med at tabe vandvægt, fordi det kan få dig til at blive dehydreret. Brug vand som diuretikum, da du aldrig bliver dehydreret drikkevand.

Del:
Kommentarer