Hvordan man taber to pund natten over

Hvordan man taber to pund natten over

At miste to pund natten over er muligt, men du vil miste to pund vandvægt.

Drik rigeligt vand om dagen. Få tilstrækkeligt vand, da det er den bedste måde at slukke for din tørst, den er kaloriefri, og den flytter mad hurtigere gennem dit system.

Undgå kulhydrater efter frokosttid, når der er mindre tid tilbage på dagen for at forbrænde dem. Afslappende med lidt aktivitet om aftenen giver dig en højere chance for, at kulhydraterne bliver fede. Spis mager protein, såsom bagt kylling og grøntsager til middag i stedet for stivelse.

Eliminer forarbejdede fødevarer og drikkevarer fra din kost. Undgå mad med sukker; tomme kalorier og forarbejdede ingredienser vil pakke på pund, og undgåelse af disse fødevarer vil hjælpe dig med at lave sundere valg, der vil hjælpe med i dit vægttab bestræbelser.

Tilsæt fiber til din kost. Forbruge frugt, grøntsager og fuldkorn for at hjælpe dig med at tabe natten over, føle dig fyldig hurtigere og holde dine tarmbevægelser regelmæssige for at hjælpe med at opretholde en fit figur.

Træning senest tre timer før sengetid. Brænd mere kalorier, end du bruger til at tabe sig, og motion for at hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, mens du taber vandvægt fra sved.

Del:
Kommentarer