Hvordan man taber sig ved hjælp af en tredemølle

Hvordan man taber sig ved hjælp af en tredemølle

Lace up din løbesko og hop på en tredemølle for en klimastyret måde at komme i din daglige kardiovaskulære øvelse, en nøglefacet i shedding pounds. For at nyde et effektivt vægttabsprogram skal du dog ikke gå eller jogge et stykke tid og forvente, at vægten falder af. Udvikle en plan og hold fast på det for at tabe sig sikkert og konsekvent. Inkluder styrketræning og et smart kostprogram inden for din træningsplan for træningslister.

Løbebånd Basics

Selvom du laver aerob træning, skal du varme op, før du starter din træningsløbs træning. For at holde det enkelt, gå eller løb på løbebåndet i fem til 10 minutter med en intensitet, der øger din puls og lader dig bryde en let sved. Gennem hele din træning skal du opretholde en oprejst kropsholdning med hovedet fremad og ikke længere nedad. Brug samme træklængde som om du gik eller løb udendørs. Hold ikke håndlisterne, ellers vil du understøtte en del af din vægt og ikke arbejde med maksimal intensitet. I stedet svinge dine arme for at brænde nogle ekstra kalorier, selvom du bare går.

Fast-Pace Program Design

Der er ikke et program med en størrelse, der passer til alle at tabe sig på en tredemølle. Som en generel regel for en nybegynder skal du udføre mindst 30 minutters løbebånd med moderat intensitet, der går fem gange om ugen. For at bestemme din intensitet beregner du din målpuls ved at trække din alder fra 220. Hold din puls inden for 50 til 70 procent af din målrente under en moderat intensitets træning. Forøg din gåafstand med omkring en kvart mile per session og øg din hastighed lidt hver anden til tre uger. Overvåg din hjertefrekvens for at sikre dig, at du forbliver inden for moderat intensitetszonen, når dine træningsproblemer skrider frem. En 30-minutters trædemølle træning hjælper dig med at tabe ved at brænde omkring 120 til 180 kalorier, hvis du går på 3,5 mph eller 240 til 355 kalorier, hvis du jogger på 5 mph. Hvis du gør det fem gange om ugen, vil du brænde en ekstra 600 til 1.775 kalorier i de syv dage - nok til at tabe 0,17 til 0,5 pounds, forudsat at dit kalorieindtag ikke stiger.

Interval træning

Interval træning involverer skiftende højere og lavere intensitetssegmenter i din træning. Du kan øge din intensitet ved at flytte hurtigere, ved at hæve tredemølleens hældning eller begge dele. Denne type træning brænder flere kalorier pr. Minut end stabil træning og hjælper dig med at tabe sig hurtigere. En intervallrutine kan være så simpel som at gå i 30 sekunder, sprint i 30 sekunder og derefter gentage mønsteret i ca. 20 minutter. Hvis du er ny til intervalltræning, skal du prøve at erstatte et af dine ugentlige stabil-træningstræning med en intervalsession. Overvåg din hjertefrekvens og hold den inden for 70 til 85 procent af dit maksimum under en interval-træning. Forøg intensiteten over tid ved at lave to eller tre interval træningsproblemer om ugen eller ved at køre hurtigere eller hæve hældningen yderligere under de intense intervaller.

Kost- og styrketræning

Motion er kun en del af et komplet vægttabsprogram. Udfør styrketræning mindst to gange om ugen, der arbejder med alle dine store muskelgrupper. Hvis du tilføjer muskelmasse via styrketræning, mens du taber fedt med dit overordnede program, vil du øge dit stofskifte. Som et resultat, vil du forbrænde flere kalorier, selv når du er i ro, yderligere øger dit vægttab indsats. Derudover spiser du en sund, næringsdigt diæt og holder øje med dine kalorier for at fuldføre dit vægttab. Spis moderat og baser din kost på fødevarer som grøntsager, frugter, fedtfattige mejeriprodukter, magert kød, bælgfrugter og fuldkornsprodukter, samtidig med at man undgår forarbejdede og sukkerholdige fødevarer. Ligegyldigt hvor hårdt du arbejder på løbebåndet, skal du forbrænde flere kalorier, som du forbruger for at tabe sig.

Del:
Kommentarer