Hvordan man taber sig med Six Star Muscle Whey

Hvordan man taber sig med Six Star Muscle Whey

Kosttilskud kan bruges sammen med andre kostvaner til at hjælpe en person til at tabe sig. Six Star Muscle Whey er et supplement, der bruges til ikke kun at hjælpe en dieter med at tabe sig, men også forøge en persons muskelmasse ved at give ekstra protein. I modsætning til mange andre proteintilskud er Six Star Muscle Whey lav i fedt og har mange vigtige vitaminer og mineraler.

Køb Six Star Muscle Whey supplementet. Du kan vælge en af ​​tre smag: jordbær, vanille eller chokolade. Du kan tjekke hos kost og dagligvarebutikker eller købe kosttilskud online fra butikker som Nutrition Edge (se Resources).

Brug Six Star Muscle Whey supplement som et måltid erstatning til morgenmad og frokost. Produktet leveres med en scoop for at hjælpe dig med at måle det beløb, du skal tilføje til 8 oz. af skummetmælk. Rør det koncentrerede pulver og mælk sammen eller tilsæt dem til en blender med is for at ryste.

Tilsæt lidt frisk frugt til sort. For at tabe sig med Six Star Muscle Whey, skal du samle forskellige former for frugt og blande dem ind i dine måltid erstatningsdrikke. Du kan også snack på frugt eller grøntsager mellem måltiderne.

Spis en fedtfattig middag. Mens du forsøger at tabe sig med Six Star Muscle Whey, vil du have en fedtfattig middag, der består af magert kød, fedtfattige mejeriprodukter, grøntsager og fuldkorn.

Øv sammen med at tage Six Star Muscle Whey supplement. Hvis du søger at opbygge muskelmasse, skal du koncentrere dig om vægt træning. Men hvis du bare vil tabe sig, fokusere mere på aerobic øvelser, såsom løb og cykling. Du skal træne tre til fem gange om ugen i mindst 1 time.

Tips

Du bør altid tale med din læge, før du påbegynder enhver form for vægttabsplan.

Del:
Kommentarer