Hvordan man taber sig med kampsport

Hvordan man taber sig med kampsport

Uanset om du har truffet beslutningen om at udøve en grappling stil som jujitsu eller en slående stil som taekwondo, er kampsport en god måde at hjælpe dig med at miste de ekstra pund. Martial arts klasser tilbyder en stor aerob træning på grund af den konstante bevægelse involveret, hjælper med at styrke dit hjerte og tabe det samlede kropsfedt.

Trin 1

Kom på skalaen og skriv ned din startvægt. Hvis du har adgang til en kropsfedtregnemaskine, skriv også det pågældende tal ned. Hvis dit mål er at tabe sig gennem kampsport, er det vigtigt at udvikle en basislinje, så du kan overvåge dine fremskridt. Tal med din læge og sæt målvægt for dig selv.

Trin 2

Overvåg dine fremskridt ved at veje dig selv hver anden uge eller deromkring, da det kan få nervøsitet, der vejer dig selv hver dag. I mellem disse indvejninger skal du holde øje med, hvordan dit tøj passer, da det kan være en indikator for, om du vinder eller taber. Chancerne er på ingen tid, du vil se lidt mindre af dig selv, når du kigger i spejlet.

Trin 3

Dedicate dig selv til din træning. Uden en forpligtelse fra din side, vil ingenting hjælpe dig med at kaste de ekstra pund. Hvis du forpligter dig til at deltage i kampsportklasser flere gange om ugen, vil du se din krop hurtigt ændre. Ifølge Harvard University School of Public Health bør en ret sund voksen forsøge at udøve i mindst to og en halv time om ugen, så tre kampsportklasser hver uge fylder regningen. Selvfølgelig, når karate bugten bider dig, kan du selvfølgelig deltage i klasser hver dag!

Trin 4

Lav små, sunde forandringer i din livsstil. For at tabe et pund af kropsfedt, skal du forbrænde ca. 3.500 kalorier. Mayo Clinic rapporterer, at en gennemsnitlig taekwondo klasse brænder omkring 730 klasser. Mens klasserne vil hjælpe dig med at blive stærkere og fjerne pund, kan du tabe meget hurtigere ved at lave nogle små ændringer i din hverdagsliv. Sæt f.eks. Sukkerholdige sodavand og forlad det ekstraværdige måltid på din yndlings fastfood restaurant. I stedet skal du spise et stykke frugt og drikke lidt vand. Små ændringer som disse kombineret med en sjov, men udfordrende kampsport træning vil få vægten til at falde i løbet af et øjeblik.

Trin 5

Bliv motiveret ved at se andre studerende. Mens det kan være skræmmende at gå ind i en kampsportklasse for første gang og se alle de avancerede elever, der praktiserer, kan du i nogle uger finde frem til din næste træning. I de fleste kampsportklasser finder du højtstående elever, der er ivrige efter at hjælpe begyndere med at lære rebene. Klasser er designet til at være både en hård træning og en sjov oplevelse, så bare gå og tag en god tid.

Del:
Kommentarer