Hvordan man taber sig med en hjemmelavet Jenny Craig eller NutriSystem Diet

Hvordan man taber sig med en hjemmelavet Jenny Craig eller NutriSystem Diet

Tabe sig og spar penge ved at købe dine egne frosne middage! Hvis du vil gå ned i vægten, men du ikke har råd til, at du kan bruge Jenny Craig eller NutriSystem diæt, har jeg en billig og sund mulighed for dig! Du vil elske dette!

Bestem, hvor mange kalorier du vil forbruge i en dag. Hvis du har meget at tabe, er det sikkert at antage, at du kan spise 1.500 til 1.800 kalorier om dagen og stadig tabe sig. Hvis du kun har en lille vægt at tabe, kan du sigte på 1.200 kalorier om dagen. Når du har besluttet dig for de samlede kalorier, skal du tage fat i din taske... det er tid til at shoppe!

Køb nogle frosne middage, friske eller dåsefrugter, dåse, salatfikseringer, salatdressing med lavt kalorieindhold og lidt mælk med lavt fedtindhold. Du kan også købe nogle få kalorier frosne desserter til specielle godbidder. Når du køber dine frosne middage og snacks, skal du kontrollere beholderen for de samlede kalorier. Der er mange muligheder derude som Lean Cuisine, Smart Ones og sundt valg. Disse er gode muligheder, fordi du får en god størrelse for meget små kalorier. Og mangfoldigheden af ​​måltider er uendelige!

Hold øje med, hvor mange kalorier du køber, så du kan holde dig til din ønskede kalorierum for hver dag. Hvis du tilfældigvis køber nogle frosne middage med lavt kalorieindhold, kan du måske spise fire om dagen. Hvis du vil splurge på en højere kalorieindholdsfrosne middag som stegt kylling, skal du sørge for at have to rigtig lavt kalorieindhold til at spise den samme dag. Prøv at få nogle suppe og salat med hvert måltid for at hjælpe dig med at fylde dig. Så spis din frugt og specielle desserter mellem måltider, så du kan spise næsten hele dagen lang!

Del:
Kommentarer