Hvordan man taber sig med en Enema

Hvordan man taber sig med en Enema

Folk har brugt enemas til vægttab og medicinske grunde i mange århundreder. Selv om øvelsen faldt forældet i det sidste århundrede, har de senere år igen været populære på grund af entusiastiske kendiserklæringer. Blandt andet hævder Howard Stern, Britney Spears og Courtney Love, at enemas er effektive behandlinger til vægttab, afgiftning og andre tilstande. Ifølge hjemmesiden Phifoundation.org, "du kan miste op til 15 pounds af vægt om en time ved at miste menneskeligt affald fra en enema."

SĂĄdan bruger du Enemas

Bestem hvilken type enema er rigtig for dig. Der er mange forskellige typer af enemas derude. Køb dit valgte enema kit.

Afsæt en time til din enema brug. Spis og drik let før, da du skal massere din mave efter at have indsat din enema. Prøv at tømme dine tarmer selv, inden du indsætter din enema for maksimal effekt.

Forbered enema. Brug ikke vand, der er for varmt eller for koldt - 102 grader anbefales. Installer slangen, klemmen og spidsen på enema tasken. Smør spidsen, så den vil indsætte let.

Smør din anus med et smøremiddel. Lig ned på ryggen for din første enema, knæene bøjede og sammen, føder bredt fra hinanden for nem adgang. Sidd ikke på toilettet, da emmen vil falde ud. På denne måde kan du se posen langsomt deflate, og du kan se underlivet udvide som vandet kommer ind i tyktarmen. Slap af og lad vandet strømme ind i dig. Hvis du er kramper, masser du din mave. Prøv at holde enemaet et par minutter.

Når det er tid til at evakuere, gå over på toilettet med røret, der stadig er på plads. Vent, indtil du er i stand til at evakuere, før du fjerner røret. Tag dyb indånding og lad dit affald forlade dig.

Tips

Mens du kan bruge almindeligt vand til din enema, er det bedst at bruge filtreret vand. Kranvand anbefales ikke, fordi det har mange kemikalier og uorganiske stoffer til stede, sĂĄsom klor, der kan irritere din tarm.

Prøv at gøre din første enema med en partner, da du måske vil skifte positioner, mens din enema virker. Det kan være lettere, hvis en erfaren partner indsætter din første enema og masserer din mave.

Advarsler

Brug ikke enemas for ofte. En gang om året anbefales. Indse at enemas primært skal bruges til afgiftning og kolonrensning - hvilket generelt resulterer i vægttab - ikke som en måde at tabe sig på.

Del:
Kommentarer