Hvordan man taber sig med badstuer

Hvordan man taber sig med badstuer

Sauna dragter bruges oftest af brydere eller andre atleter, der skal ramme en vis vægt før en konkurrence. Men flere og flere mennesker bruger sauna dragter som en hurtig måde at slippe et par pounds.

Sauna dragter er normalt lavet af plast, nylon eller en type gummeret vinyl. De sigter mod at fange varmen ind mod kroppen, så kerne temperaturen stiger, og kroppen sveder overskydende vand og derved taber sig.

Trin 1

Sørg for, at du ikke har metaboliske problemer eller andre sundhedsmæssige problemer, der kan få din krop til at holde varmen unormalt. Hvis du har et sådant problem, bør du undgå at bruge en badedragt, fordi stigningen i kropstemperaturen kan føre til besvimelse eller andre skader.

Trin 2

Brug badstukken som anbefalet. Du vil gerne bære det mens du træner, helst under udførelse af kardiovaskulære øvelser, såsom løb eller cykling. Det anbefales at træne i høj intensitet i 15 minutter to gange om dagen, snarere end en gang om dagen i 30 minutter. Dette vil brænde dobbelt så mange kalorier.

Trin 3

Spis en fornuftig kost og spis fem eller seks små måltider om dagen i stedet for tre større måltider. Spise mindre måltider vil medvirke til at øge dit stofskifte, hvilket vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier i ro og vil også hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, mens du træner i badedragt.

Trin 4

Drik masser af vand. Da badedrakten brænder meget vandvægt, og du vil svede meget mere end normalt, skal du tage en god mængde vand og elektrolytforbedrede drikkevarer, såsom Smartwater, som ikke har kalorier.

Trin 5

Tillad din krop fem til 10 minutter for at afkøles helt, før du fjerner badedragt og tager et brusebad. Du vil have din krop til at holde op med at svede før dusering, og sørg for, at du får din kropstemperatur tilbage til normal, før du fjerner badedrakten.

Del:
Kommentarer