Hvordan man taber og holder en stor Butt

Hvordan man taber og holder en stor Butt

For nogle mennesker er tab af vægt en meget vanskelig opgave. Det tager fornuftigt at spise, motionere og frem for alt tager det viljen at gøre det. Med det sagt er der begivenheder, der finder sted, der kan gøre denne situation lidt mere kompliceret. En af disse ønsker at tabe sig og samtidig opretholde en stor røv. Dette er en helt anden taknemmelighed. I dette tilfælde er det faktisk stedet at opretholde. Den nøgle ting at fokusere på er at arbejde i rummusklerne og ikke overdrive det på store mængder aerob aktivitet.

Frokoster og Lunges

Gør squats. Disse er en af ​​de bedste øvelser til ben og røv. Udfør dem med enten håndvægte eller løftestænger. Brug tunge vægte, lav lavspor og høje sæt og tag lange hvileperioder for at muliggøre en passende genopretning. Et eksempel på dette ville være 10 sæt 3-til-5-reps med 2 til 4 minutters hvileperioder.

Udfør lunges. Disse kan gøres walking, træder fremad, træder baglæns og træder til siden. Du kan bruge håndvægte eller barbells til denne øvelse. Hvis du skal bruge en barbell, er det bedste sted at gøre reps i en Smith Machine. På denne måde kan du gå tungt med vægten, og du har et sikkerhedssystem, hvis du ikke kan fuldføre en rep eller mister din balance.

Gør step-ups. Du kan gøre disse på en plyo boks, trin blokke eller en stol. Sørg for, at højden er høj nok til at bøje dit knæ om 90 grader for at træde op. Dette sikrer, at du bruger glutes. Hold to håndvægte i dine hænder og træk op og ud af kassen med begge fødder. For en variation og målrette glutes lidt mere, træd op med en fod og løft den anden fod op i luften, mens du trækker dit knæ ind mod brystet. Træd derefter tilbage.

Kør op stejle bakker. At køre op ad stejle bakker vil virkelig fungere glutes. Find en nærliggende bakke, der er omkring 1/10 af en mile. Efter en opvarmning, kom til bunden af ​​bakken. Derefter løbe op og jog tilbage. Lav en serie på 10 til 15 kører.

Juster din kost. For at tabe sig, skal du skære dine kalorier. For at undgå dette skal du undgå dybfrit mad, forarbejdede fødevarer, fedtfattige fødevarer og raffinerede fødevarer. Spis mange frugter, grøntsager, magert kød, lavt fedtindhold, nødder og frø.

Del:
Kommentarer