Hvordan man taber 10 pund i en uge med en vegetarisk kost

Hvordan man taber 10 pund i en uge med en vegetarisk kost

At tabe 10 pund om en uge lyder utroligt. Men med den rigtige kombination af motion og forbrug af vand og fødevarer som grøntsager, frugter, bælgfrugter, nødder, frø og fuldkorn er det muligt. Eksklusive kød fra en kost vil eliminere ekstra kalorier, mættede og umættede fedtstoffer, som vil hjælpe med at tabe 10 pund om en uge. Hvordan fødevarer forbruges spiller også en vigtig rolle for at hjælpe dig med at nå dit vægttabsmål.

Begynd hver morgen med en høj fiber morgenmad for at få dit stofskifte arbejde. Spis mad som frugt, korn og havregryn med en blandet frugtsaft.

Reducer dit fedtindtag. Supplerende snacks med højt fedtindhold med friske frugter eller grøntsager. Fødevarer med højt indhold af protein har lavt indhold af kulhydrater og mættede fedtstoffer, hvilket gør dem passende valg til opnåelse af vægttab.

Fyld op på portioner af frugt og grøntsager, der har lavt indhold af sukker og kulhydrater. Forbruge frugt og grøntsager som hindbær, brombær, svampe, grønne bønner og tranebær, der har lavt indhold af sukker og ikke fremmer vægtøgning. Undgå frugter og grøntsager som appelsiner, kirsebær, gulerødder, rødbeter og mango, der indeholder store mængder sukkerarter.

Drik mindst otte til 13 glas vand dagligt, eliminere læskedrikke og saft, der er højt i sukker.

Træn dagligt. Gå så ofte som muligt for at forbrænde kalorier. Intense cardio work outs vil trætte dig hurtigere, hvor gå er let og kan gøres med venner.

Spor din madindtagelse og vægttab i en journal. Det er vigtigt at vide, hvad du bruger, og du kan også se dine resultater.

Læn dig på venner, familie eller andre vegetarer til støtte. At have en partner i dit vægttab indsats kan hjælpe med at holde dig i gang.

Tips

Undgå stegte fødevarer og fødevarer lavet med smør. Spis fem til seks mindre, nærende måltider hele dagen i stedet for tre store måltider for at øge stofskiftet. Spis mad højt i protein som nødder, frø, bønner, soja og æg.

Del:
Kommentarer