Hvordan man taber 10 pounds sikkert på en uge

Hvordan man taber 10 pounds sikkert på en uge

Måske har du forhalet med dit nytårs opløsning, eller måske var du lidt afskåret, da du trådte på skalaen og indså, hvor meget vægt du har opnået, men på den ene side har du besluttet dig for at tabe 10 pund om en uge. Det er en høj ordre, men det kan gøres, hvis du fokuserer, holder kurset og følger et meget strengt regime. Det kan ikke være sjovt, men du kan lykkes.

Væg dig selv om morgenen. Selvom det ikke er sjovt at træde på skalaen, er det engang, når du når dit mål. Træd på skalaen og bemærk din vægt. Du vil veje dig selv hver morgen for at bestemme dine fremskridt. Du er generelt lettest om morgenen, fordi du ikke har spist i timevis, og din krop har brændt kalorier, når du sover.

Udfør en intens kardiovaskulær træning før du spiser. Dette vil få din krop i en fedtforbrændingstilstand. Fordi der ikke er mad i maven, brænder du fedt straks. At tabe så meget vægt i en uge, er det vigtigt at gøre motion, der får dig til at svede. Dette skyldes, at vandvægt højst sandsynligt vil være meget af vægten du taber på dette crash kursus. At køre på en tredemølle, ved hjælp af en elliptisk træner, svømning og cykling intensivt er gode ideer til træningen. Udfør denne cardio rutine i 45 til 60 minutter.

Spis en lav-kalorie morgenmad. Fjern al pasta, ris, brød, kartofler, kiks og andre forarbejdede kulhydrater fra din kost. Begræns dit fede indtag ved at fjerne fedtfattige kød, såsom hamburger, bacon eller mørk kylling, og erstat dem med magre proteiner som fiskfileter, kyllingebryst, ultra-magert oksekød og æggehvide. Al juice, ikke-sodavand og alkohol skal fjernes også. En ideel morgenmad for denne uge er seks æggehvider med en side af tomater. Morgenmad skal være i størrelsesordenen 300 kalorier.

Spis en snack halvvejs gennem morgenen. Dette skal være omkring 150 kalorier. Ideer omfatter en lille håndfuld nødder, et stykke frugt eller dampede grøntsager.

Udfør en let vægtløftningsrutine. At forbrænde nok kalorier til at tabe 10 pund i en uge, du skal gøre en masse kardiovaskulær træning. Balancere kardio med en lille vægt træning, som vil udøve dine muskler. Dette vil stoppe din krop fra at forsøge at forbrænde muskelen under din kardio rutine. Rutinen skal omfatte overkroppen og omfatte pushups eller bænkpresser, pull-ups eller lat pull-downs, flere hundrede sit-ups, dumbbell krøller og triceps extensions.

Spis frokost. De samme typer fødevarer, der beskrives til morgenmad, skal spises til frokost. Tag en lille smule magert protein og så mange grøntsager som du vil, så længe de er rå. Du kan bruge sennep eller balsamicoeddike som dipping sauce.

Spis en anden snack midt på eftermiddagen. Du vil beholde din stofskifte ved at fodre din krop konstant. Selvom mængden af ​​mad er lille, vil din krop aldrig føle at det er sultende, fordi det altid bliver fodret. Bestræb dig på at spise 5-6 måltider hele dagen for i alt 1.500 kalorier.

Spis en lav kalorie middag tidligt om aftenen. Dine måltider skal være færdige kl. senest. Hvis du har brug for at spise noget sødt, nå for lav-kalorieindhold frugt-flavored gelatine desserter eller frugt-flavored ices, som har få kalorier.

Udfør en anden kardiovaskulær træningssession på 45 minutter til en time. Mellem at spise fem til seks gange om dagen og træne tre gange om dagen, bliver din krop til en kalorie-knusende maskine. Igen skal denne cardio få dig til at svede. At vælge en anden type cardio vil hjælpe dig med at holde motivationen.

Gå til saunaen eller dampbadet. Du kan miste fire eller fem pund ved at gøre cardio og derefter trykke på dampbadet. Bo i dampbadet i højst 20 minutter. Dette vil hjælpe med at udvise giftstoffer fra din krop.

Drik mindst 12 otte ounce glas vand hele dagen. Du vil holde din krop godt hydreret, så den fortsætter med at frigøre vand i stedet for at holde på den.

Følg denne proces i syv dage, indtil du har mistet 10 pund.

Tips

At få tan får dig til at se tyndere ud.

Tag et multivitamin hver morgen.

Advarsler

Hvis du føler dig svag eller syg under træningen, skal du straks stoppe. Hvil, drik vand og få et stykke frugt. Hvis du fortsætter med at blive syg, skal du kontakte din læge.

Del:
Kommentarer