Hvordan man taber 10 kilo vægt i en måned

Hvordan man taber 10 kilo vægt i en måned

Det er muligt at miste 10 kg (ca. 20 pounds) af vægt om en måned, men det tager beslutsomt og fast engagement. Du skal træne regelmæssigt. Endnu vigtigere, du skal ændre din kost - jo færre kalorier din krop får, jo mere fedt (og muskler) det skal brænde for at fungere, og jo mere vægt vil du tabe.

Også vigtigt er den slags kalorier du forbruger. Du skal undgå simple kulhydrater og koncentrere dig om fedme, komplekse kilder til carbs, protein og fedt.

Trin 1

Eliminer alle simple (hvide) kulhydrater, som brød, ris og pasta fra din kost. Den eneste undtagelse fra denne regel er halvanden time før eller efter en træningsøvelse (vægttræning).

Trin 2

Øg mængden af ​​grøntsager, du spiser. Grøntsager har kulhydrater, men de er komplekse kulhydrater, der er lettere for din krop at behandle uden at opbevare som fedt. Men de er også meget mindre tætte i kalorier, så du bliver nødt til at spise meget for at kompensere for manglen på simple kulhydrater.

Trin 3

Udfør regelmæssig kardiovaskulær træning. Den bedste øvelse for vægttab er intervalltræning - et minut af let kardioventil efterfulgt af et minut hårdt kardio, gentaget i cirka 20 minutter. Dette choker dit system til at brænde mere fedt, når du forlader gymnastiksalen.

Trin 4

Udskift sodavand, øl og andre kalorier med vand.

Trin 5

Reducer dit samlede kalorieforbrug. Dette er nøglepunktet, og for effektivt at tabe 10 kilo om en måned skal du reducere dine kalorier med en hel del. Det egentlige beløb vil naturligvis afvige fra en person til en anden, men du bør spise betydeligt mindre end du normalt gør.

Del:
Kommentarer