Hvordan man sværger kamp

Hvordan man sværger kamp

Sværdkampe er en af ​​de kunstarter, du kan bruge hele livet til at gøre og aldrig føle at du virkelig har mestret det. Når to mennesker kæmper, er det nemt for dem at blive fanget i lynet og flare af en sværdkamp, ​​men den kæmpende, der holder fast i det grundlæggende, har den bedste chance for at vinde.

Vælg en holdning og sæt dig op korrekt. Der er en række forskellige muligheder at vælge imellem, afhængigt af din stil af sværdkamp og type sværd. De fleste stillinger vil få dig til at sætte en fod foran den anden og bringe dit sværd op foran dig.

Bliv afbalanceret i hele kampen. Korrekt balance giver dig mulighed for at fokusere på sværdkampen i stedet for at blive oprejst. Hold dine fødder skulderbredde fra hinanden så meget som muligt og aldrig krydse dine fødder eller bring dem sammen, når du bevæger dig. Skub dine fødder omkring en tomme over jorden, når du bevæger dig, så hvis du bliver fanget væk, er du mindre tilbøjelig til at blive væltet over.

Juster dit håndled med hælen for at få et korrekt greb på sværdet. Når du rammer et mål, vil du have styrken af ​​dit håndled bagved det, i stedet for din tommelfinger. Peg sværdet foran dig og din tommelfinger skal pege til venstre eller højre. Hvis din tommelfinger peger op, holder du ikke sværdet korrekt.

Swing dit sværd for at slå din modstander. Den nøjagtige fremgangsmåde til at lave en strejke afhænger af typen af ​​sværd og din kampstil. Du kan lave syv forskellige slashing angreb, venstre eller højre på et vandret plan, op eller ned på begge diagonaler og en overhead strejke. Du kan også gøre tilbagefald, hvis din modstander kommer forbi dit sværds punkt. Hvis du holder dit sværd foran dig, så er sværdstød også en mulighed.

Forsvar dig mod dine modstanders angreb. Hold sværdet foran dig med kniven spids op. Drej dine arme og krop for at flytte sværdet til sværdet til venstre og til højre for at forsvare sig mod angreb på vej mod din overkrop og midsektion. Dip sværdets punkt mod jorden, enten til højre eller venstre for at forsvare sig mod angreb på vej mod din underkrop. Bloker altid med den tredje af sværdet, der er tættest på hiltet, eller din modstander kan overstyre dine forsvar. Hvis angrebet er langsomt, skal du altid undvige i stedet for at blokere, fordi du vil have en bedre chance for modangreb, hvis dit sværd er gratis.

Hold dit sind fokuseret på kampen. Hvis du tillader dine tanker at drive, så kan ingen uddannelse eller færdigheder lade dig vinde. Tænk på hvad du og din modstander gør i øjeblikket, og hvad hver af jer vil gøre næste.

Del:
Kommentarer