Hvordan man svømmer den elementære rygsæk

Hvordan man svømmer den elementære rygsæk

Den elementære tilbageslag giver en svømmer mulighed for at bevæge sig gennem vandet, mens han holder sit ansigt relativt tørt. Det betragtes som et afslapningsslag, hvilket betyder, at det er et langsommere slag, der ikke bruger meget energi. Det er velegnet til en person, der ønsker at bevæge sig gennem vandet uden at nedsænke sit ansigt eller til folk, der har brug for at bremse efter svømning kraftigt. Den elementære backstroke er ikke den samme som den tilbagevendte krybning eller den almindelige "backstroke". Snarere er den elementære backstroke som en opadrettet version af brystet.

Trin 1

Flyt til en tilbageløbende position. Hold dit ansigt ud af vandet og læg armene så tæt på dine sider som muligt uden at synke. Hold dine ben og fødder udvidet. Gør dette i den lave ende af puljen, når ingen er i nærheden af ​​dig - undgå kollisioner - og hold fast på siden af ​​puljen, hvis det er nødvendigt at stabilisere dig selv. Du kan også bære en flotationsenhed for at forhindre dig i at synke.

Trin 2

Vend dine palmer indad, så de står over for dine hofter.

Trin 3

Bøj dine albuer, så dine hænder fejer op over dine sider og mod armhulerne. Flyt dine albuer så tæt på dine skuldre som muligt, samtidig med at bevægelsen er komfortabel. Tving dem ikke til at gå højere end dine skuldre. Samtidig bøj knæene lidt og begynd at adskille dine fødder og ankler. Dine ankler og hæle bør begynde at føre dine fødder i en lille cirkel, som om hælerne forsøgte at komme på toppen.

Trin 4

Forlæng albuerne og tag armene i næsten lige stilling. Dine palmer skal vende mod dine fødder. Samtidig fej begge fødder ned og ud i en kurve, der igen fører med dine hæle. Prøv at pege dine knæ mod hinanden. Gør dette en blid bevægelse; læg ikke smertefuld stress på dine ben.

Trin 5

Skub vandet med begge dine arme, når du bringer dem begge tilbage ned til dine sider, og hold dine albuer lige. Dine palmer skal ende op mod dine hofter igen. Dine fødder skal færdiggøre den cirkel, de har forsøgt at gøre ved at feje op mod vandets overflade - hold benene dog under vand og fortsæt med at føre med din ankelben. Ret dine knæ, som du gør dette. Resultatet skal være, at du lige har drevet dig selv gennem vandet.

Trin 6

Gentag trin 3 til 5 igen så hurtigt som muligt for at undgå at synke. Din krop bør ikke stoppe, men fortsæt med at gå videre med dette slagtilfælde.

Del:
Kommentarer