Hvordan man svømmer

Hvordan man svømmer

Det er nemt at lære at svømme. Bare se dyr, der kører over vandet uden at tage en enkelt lektion. Følg disse trin for at blive en ekspert svømmer i den tid det tager at splash.

Få det godt at sætte dit hoved under vand. Alle mennesker har en medfødt dyk refleks, der får os til automatisk at stoppe vejret, når vores ansigter bliver våde.

Træk vand. Flyt dine ben i en cykel bevægelse, skubber vandet ned med dine fødder, mens dine hænder trækker vand fra foran dig til siderne i en scooping bevægelse kaldes sculling. Du bør være i stand til at holde hovedet over vand uden at røre bunden af ​​puljen i flere minutter.

Prøv at rejse. Når du mestrer trædevand, prøv at flytte fra den ene side af poolen til den næste eller fra den lave til den dybe ende. Dette kaldes hundpaddling.

Tag lektioner. Når du lærer at svømme, bør du lære at gøre det mere effektivt. Tag et par lektioner på et sundhedsklub eller et fællesskabscenter. Lær at flyde, gøre brystslaget, sidestroke, backstroke og kravle (freestyle).

Svømme flere gange om ugen; hvis du ikke gør det, skal du selv lære din vejrtrækning igen, før du kan få nogen nyttig praksis.

Overvej at lære yderligere teknikker. Flip-turns er nyttige, hvis du vil svømme omgange til motion. Du vil måske lære at dykke i vandet. Hvis du er meget ambitiøs, kan du lære butterfly stroke.

Del:
Kommentarer