Hvordan man svinger på fly i golf swing

Hvordan man svinger på fly i golf swing

Swinging på fly i golf swing refererer til golfklubben angrebsvinkel eller den sti, den bevæger sig på bagsiden og gennem sving. Når man lærer ordentligt svingplan, skal klubklubben svinge lidt under nedsvingen i forhold til hvor den rejste på ryggen med lidt variation.

For at svinge golfklubben på et rigtigt plan skal du først tage en holdning i ryggen til et spejl eller din skygge og lære dig selv ved at dreje i en lille vinkel til højre, hvis din højre hånd og venstre hvis venstre hånds, indtil du kan se dig selv.

Start sving klubben tilbage, indtil du ser dit klubhoved svinge bag forbi din rygarm.

Stop på det tidspunkt og tjek dit svingplan ved at bemærke, hvor golfklubbens skaft er placeret. Det skal være vinklet næsten helt over din rygs skulder eller lidt over det.

Hvis din klubaksel er langt over din skulder, er dit svingplan at være stejlt eller lodret. Ligeledes, hvis det er nede under eller nærmer dig albuen, er det for fladt eller vandret.

Gentag dette trin, indtil du lærer dig selv at svinge akslen til eller lidt under din rygskulder og holde denne følelse og gentag den flere gange.

Så fuldfør din ryg sving hele vejen til toppen og hold. Start nu din downswing og stop klubben igen på samme tidspunkt for at tjekke dit svingfly på downswing. Hvis du er på et rigtigt plan, skal golfakslen vende tilbage til eller lidt under, hvor det var i forhold til din skulder på ryggen.

Del:
Kommentarer