Hvordan man svinger en golfklub korrekt

Hvordan man svinger en golfklub korrekt

At lære at svinge en golfklub korrekt er uden tvivl det vigtigste element i sporten af ​​golf. Der er 3 dele til en golf swing - back swing, down swing og følge gennem. Følg trinene herunder for at lære den rigtige måde at svinge en golfklub på.

Tag en holdning til bolden med dine fødder skulderbredde fra hinanden og knæene er lidt bøjede. Bøj over bolden i hofterne og hold ryggen lige. Det skulle føles som om du stikker din bund ud. Skub lidt om du vil.

Hold golfklubben, så når du bøjer over bolden vil dine arme hænge lige ned. Dette er den afstand, du står fra bolden.

Start din backswing, holde øje med bolden. Når klubben er parallel med jorden, skal klubbens ansigt pege lige op.

Fortsæt gennem ryggen, og hold håndleddet låst og lige, og overfør vægten til højrebenet. Dit venstre knæ skal pege mod bolden. Øverst på ryggen bøj din højre albue, ideelt i 90 graders vinkel, og hold venstre arm så lige som muligt.

Kom ned med klubben, det er den nedadgående eller fremadrettede sving. Begynd med at overføre dine hofter og vægt til venstre. Klubben vil følge fra højre indersiden af ​​mållinjen til firkantet med bolden på slag.

Følg gennem venstre for målet, fortsæt med at overføre din vægt til din venstre fod og lade klubben slippe helt tilbage. Din højre fod kommer op til din tå med hele din vægt overført til din venstre fod.

Del:
Kommentarer