Hvordan man strækker sig til en nål i cheerleading

Hvordan man strækker sig til en nål i cheerleading

En stor mængde fleksibilitet er nødvendig for at kunne udføre, eller "pull", en nålestunt. I modsætning til hælstrækningen eller bue-og-pil-stunterne kræver en nål fleksibilitet både i ryggen og benene. Da en nål er dybest set en avanceret version af en scorpion, med et lige ben i stedet for et bøjet ben, er det gavnligt at øve sig for at forbedre scorpionen først.

Scorpion stræk for at forbedre dit nål

Mens du står på dit højre ben, bøj ​​dit venstre ben og tag din venstre fod med din venstre hånd. Træk dit venstre ben op og så tæt på dit hoved som du er i stand til. Du kan læne dig fremad for at fange din balance, hvis du har brug for det, men du skal i sidste ende være i stand til at stå med ryggen lige, mens du udfører denne strækning.

Når du har bragt din fod høj nok til at nå den med din højre hånd, skal du bruge begge hænder til at strække dit ben højere.

Hvis du allerede er fleksibel nok til at trække dit ben til hovedet, skal du strække det så langt over dit hoved som du er i stand til uden at forårsage smerte. Dit ben bør ikke bevæge sig fremad eller bagud, men skal i stedet kun rejse lodret.

Fortsæt med at trække dit ben lige op indtil dit knæ er låst og dit ben er helt lige; du bliver nødt til at forstå din ankel eller kalv, når du ikke længere kan nå din fod. Når du har nået denne position, skal du holde strækningen i mindst 10 sekunder.

Udfør blokke af denne strækning mindst en gang om dagen, for mindst fem gentagelser. Over tid vil din fleksibilitet stige, og du vil være i stand til at trække din nål og holde strækningen i længere perioder.

Split strækker sig for at forbedre dit nål

Efter opvarmning af dine muskler tilstrækkeligt, skub ind i splittene med dit højre ben foran dig og dit venstre ben bag dig.

Bøj ryggen så langt du kan mod dit bagben. Formålet med dette er at forsøge at røre på bagsiden af ​​dit hoved til bagsiden af ​​dit venstre knæ og simulere den kroppsstilling, du er i, når du trækker din nål.

Hold denne position i 10 sekunder, og gentag derefter to gange.

Når du har udført alle tre gentagelser i din højre split, skift ben og udfør den samme stretch med dit venstre ben foran dig og dit højre ben bag dig.

Ligesom du udfører denne strækning i venstre spalt, skal du holde positionen i mindst 10 sekunder og gentage to gange.

Del:
Kommentarer