Hvordan man strækker sartorius muskel

Hvordan man strækker sartorius muskel

Sartorius-muskelen er et smalt bånd af en muskel, der vinder fra din hofte, rundt om låret og derefter forbinder på indersiden af ​​dit knæ. Det bruges under hver bevægelse af overben og hofte. Det er især påkaldt, mens lunging fremad og kører knæet opad. Strækning af sartorius muskler kræver en meget specifik bevægelse.

Start på jorden, der støtter dig selv på begge knæ. Din rygsøjle skal være lige med hovedet holdt højt.

Hæv det ene ben, så du hviler på et knæ og en fod. Begge knæ skal bøjes vinkelret. Du vil strække sartorius muskler på benet, der knæler på jorden.

Løft begge hænder i luften så højt som muligt. Lace fingrene i begge hænder sammen og drej derefter dine hænder over. Begge palmer skal vende mod himlen. Hold dine hænder snoet sammen gennem sartorius muskelstrækningen.

Tilt hovedet tilbage og kig på dine hænder. Dette burde tvinge dig til at løfte dine skuldre højere. Det er vigtigt at holde dine skuldre højt gennem hele sartorius muskelstrækningen.

Skub den fod, du har plantet på jorden lidt fremad. Dette åbner et bredere mellemrum mellem din fod og knæet, der hviler på jorden. Et par tommer skal være tilstrækkeligt.

Spring frem mod foden, der bare glider fremad. Dette vil tvinge den anden lår til at strække og strække sartorius muskelen. Du skal føle en trækfølelse på toppen og indersiden af ​​låret. Dette er sartorius muskeludvidelse. Udfør denne bevægelse langsomt. Hvis du pludselig rykker, kan du forårsage skade.

Hold sartorius muskelstræk for et tal på fem og langsomt vende tilbage til startpositionen. Gentag sartorius muskelstræk flere gange og skift derefter ben. For at gøre strækningen mere udfordrende skal du flytte din fremadgående fod længere ud og nå dine hænder højere ind i luften.

Del:
Kommentarer