Hvordan man spiser lav karb for hurtig vægttab

Hvordan man spiser lav karb for hurtig vægttab

Lav kulhydrat kostvaner som Atkins og South Beach, arbejde fordi de fratager din krop af sin brændstofkilde. I stedet for kulhydrater er din krop tvunget til at bruge fedt til energi. Hvis du tænker på at gå på en lav kulhydrat diæt, skal dit ultimative mål efter vægttab være at finde ud af, hvor mange kulhydrater du kan forbruge på daglig basis uden at gå i vægt. De fleste lavt carb diæter starter meget restriktivt, når det kommer til kulhydratforbrug og bliver mere afslappet over tid.

Forbruge op til 20 gram kulhydrater fra kun vegetabilske kilder om dagen, i de første to uger af din lave carb diæt. Spis ikke-stivelsesholdige grøntsager som selleri, spinat, salat, svampe og broccoli. Forbruge tre måltider i normal størrelse eller op til fem mindre måltider i løbet af denne periode. Denne strenge induktionsperiode vil gøre det muligt for din krop at vænne sig til din nye diæt.

Undgå at spise mad som ris, pasta, frugt, brød, kartofler og bagværk og fokuser primært på at spise protein og grøntsager. Medtag op til 6 ounces protein ved hvert måltid. Tilsæt protein fra fjerkræ, svinekød, kalvekød, fisk, ost og æg. Nyd smør, olivenolie og rapsolie.

Drik vand, kaffe, te, club soda og bouillon, så din krop forbliver hydreret i din induktionsperiode. Sød kaffe eller te med højst tre pakker kunstigt sødemiddel pr. Dag.

Undgå at springe over måltider - og gå ikke i fem til seks timer uden at spise - fordi dette vil udløse din krops hungersnødalarm, hvor den holder fast på fedt og bremser dit stofskifte, fordi det frygter sult.

Tag et multivitamin dagligt for at sikre, at din krop får alle de næringsstoffer, det har brug for, mens du er på din kost.

Tilsæt flere fødevarer til din kost efter den anden uge er overstået. Forøg dit kulhydratindtag gradvist til hvor som helst fra 25 til 60 gram pr. Dag. Medtag sunde kulhydrater, såsom fuldkornsbrød og frugt. Da alle taber sig ved forskellige takster, skal du overvåge dit vægttab og justere dit kulhydratindtag tilsvarende for at finde en balance, der virker for dig.

Forøg dit kulhydratindtag med 5 til 10 gram, når du er 10 kg. væk fra din målvægt. Tilsæt mad som stivelsesholdige grøntsager, bønner og havregryn. Lav en kost, der passer ind i din nye livsstil og er let vedligeholdt.

Del:
Kommentarer